Search

Έγραψε ιστορία στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μάνταλο αρχηγό και μεγάλη εμφάνιση Ανέστη!

Όρθια μέσα στο «σπίτι» της Μίλαν έμεινε η ΑΕΚ του Κομοτηναίου Πέτρου Μάνταλου! Η Ένωση δεν παρασύρθηκε από τον ρυθμό που ήθελαν να δώσουν στο ματς οι “ροσονέρι” και χάρη και στον εξαιρετικό Ανέστη αλλά και το πάθος όλης της ομάδας «κόλλησε» στο 0-0.

Άψογοι ήταν οι κιτρινόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο. Με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο δεν ανησύχησαν καθόλου ανασταλτικά, ενώ είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Σιμόες (30’) και Τζανετόπουλο (42’). Στο 8ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κουτρόνε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι ροσονέρι πάτησαν γκάζι και ζόρισαν πραγματικά την ΑΕΚ, που όμως ήταν εξαιρετική ανασταλτικά. Πάντως όσες φάσεις δεν μπόρεσαν να σκουπίσουν οι Σιμόες-Γιόχανσον αλλά και οι τρεις στόπερ (πήγε εξαιρετικά η τριάδα Μπακάκη-Τζανετόπουλου-Βράνιες) ο Ανέστης ήταν εκεί. Ο 26χρονος, που τα άκουσε μετά το ματς με την Ξάνθη, είχε μεγάλες αποκρούσεις, κράτησε το «μηδέν» κι έσπασε τα νεύρα των Ιταλών που δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να τον νικήσουν. Στο 85’ η Ένωση θα μπορούσε να είχε κλέψει το ματς, όμως ο Ντοναρούμα απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ριέκα απέδρασε με νίκη απο την Βιέννη με 1-2 και πλησίασε την ΑΕΚ αφήνοντας στην τέταρτη θέση του ομίλου την Αούστρια Βιέννης.

ΜΙΛΑΝ (Βιντσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Μπονούτσι, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Μποναβεντούρα (73′ Κεσιέ), Λοκατέλι, Τσαλχάνογλου, Σούσο, Αντρέ Σίλβα (62′ Κάλινιτς), Κουτρόνε.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (64′ Αραούχο), Λιβάγια (76′ Μπακασέτας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μίλαν 7 (8-3)

2. ΑΕΚ 5 (4-3)

3. Ριέκα 3 (6-6)

4. Αούστρια Βιέννης 1 (4-10)

Photo Credit: Intime

Share it