Search

Σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του ο Βαρσαμίδης!

Μετά το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τη Νίκη Προαστείου (θυμηθείτε εδώ), ο Εβρίτης Στέφανος Βαρσαμίδης βρήκε δίχτυα και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, με την Παναχαϊκή να επικρατεί 6-0 του Αστέρα Τεμένης.

Οι «κοκκινόμαυροι» δεν είχαν αντίπαλο και έκαναν… περίπατο κόντρα στην ομάδα της Αιγιάλειας με 5 διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα και το σκορ να ανοίγει από το 9ο μόλις λεπτό.

Ο Βασάρας έκνε στο 9′ το 1-0 και στο 12‘ ο Νικόπουλος το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Παπαπαναγής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και στην επανάληψη οι «μικροί» βρήκαν ακόμη 4 φορές τον δρόμο για το γκολ. Στο 56‘ ο Βαρσαμίδης πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του και ο Σταυρόπουλος στο 68‘ έκανε το 0-4. Ο Στανής στο 70‘ έκανε το 5-0 και τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77′ ο Σταυρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Σύνθεση Παναχαϊκής:

Παναχαϊκή (Παπαπαναγής): Κυρίτσης (40′ Μικές, 60′ Μπεκάι), Στανής, Νικόπουλος (30′ Παπαγεωργίου), Αμπάρα, Τσεκούρας, Α. Χριστόπουλος (30′ Δούβρης), Σκιαδαρέσης (40′ Ψαθογιαννάκης), Σταυρόπουλος, Βασάρας (40′ Π. Χριστόπουλος), Βαρσαμίδης, Κοντός (35′ Τσερικλός).

Πηγή: pgeole.gr

Share it