Search

Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 34 γκολ σε 8 ματς, 2 νίκες γηπεδούχων, 2 ισοπαλίες και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Η Βιστωνίδα Κοπτερού συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της, ο Αετός Μίσχου επέστρεψε στις επιτυχίες, ενώ και ο Ηρακλής Σαπών παρ’όλη την ισοπαλία στο ματς με το Αγιοχώρι, έχει πλέον 9 βαθμούς, αφού δικαιώθηκε στην ένσταση που έκανε. Άρα η ισοπαλία της αγωνιστικής γίνεται μία και οι νίκες των φιλοξενούμενων 4. Φιλία και ΑΕ Κομοτηνής πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες, η Ένωση Ασωμάτων έχασε βαθμούς στα Αρχοντικά, ενώ ο Πάνθρακικός στο..πρώτο του ματς στη σεζόν νίκησε την Δόξα Υφαντών.

ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου-ΑΕ Κομοτηνής 0-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕ Κομοτηνής που επικράτησε με 0-1 της ΑΕ Κομοτηνής χάρη σε τέρμα του Γεωργιάδη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξήθχη κανονικά αφού η ΠΑΕ Ποντίων, άλλαξε φανέλα λόγω ομοιότητας με αυτήν της ΑΕ Κομοτηνής, ως όφειλε, αγωνιζόμενη με την μαύρη της εμφάνιση. Στην ΠΑΕ Ποντίων βρίσκονται σε πολύ καλό κλίμα εν αναμονή της απόφασης από την ΕΠΟ για την υπόθεση με την ιστορική της φανέλα. Η εκδίκαση της έφεσης έγινε χθες στο πάρκο Γουδί, ενώ η απόφαση αναμένεται από εβδομάδα.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΟ Μύστακας 5-1

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, στην επναεμφάνισή της στην έδρα της, πέτυχε η Φιλία Κομοτηνής, που επικράτησε με σχετική άνεση του Μύστακα με 5-1. Το σκορ άνοιξε στο 5′ ο Μεχμέτ Σαμπρή, ενώ στο 17′ ο Αρναούτ Ριντβάν έκανε το 2-0. Τ τρίτο και τελευταίο γκολ του πρώτου μέρους σημείωσε και πάλι ο Μεχμέτ Σαμπρή στο 18′ που έκανε το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αύκησαν το προβάδισμα τους στο 51′ με τον Σαγιάν Σαμέτ που έκανε το 4-0, πριν έρθει στο 60′ ο Αμέτ Μεχμέτ να μειώσει σε 4-1 για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης σημείωσε στο 85′ ο Αρναούτ Ριντβάν, πλασάροντας σε κενή εστία.

Αετός Μίσχου-ΑΟ Φαναρίου 5-0

Μια άνετη νίκη στο θεωρητικά ντέρμπυ της αγωνιστικής πέτυχε ο Αετός Μίσχου. Οι κολυμβητές επιβάλλοντας την κυριαρχία τους και εκμεταλλευόμενοι τις πολλές απουσίες του Φαναρίου άνοιξαν το σκορ στο 40′ με τον Γιλτίδη, ενώ στο 50′ ο Χαμζά Εμρέ έκανε το 2-0. Στο 55′ ο Σεμερτζί Μπερκάι αύξησε το προβάδισμα των γηπεδούχων, ενώ τον χορό των τερμάτων έκλεισαν ο Τζεβελεκίδης και ο Μουσταφά Ισμαήλ.

ΑΣ Αγιοχωρίου-Ηρακλής Σαπών 2-2 (0-3 α.α.)

Αγιοχώρι και Ηρακλής Σαπών αναδείχθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου ισόπλαοι με 2-2 όμως το ματς είχε και συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή και μάλιστα πλαστοπροσωπία. Τελικά δικαιώθηκαν, κέρδισαν το ματς φυσικά με 0-3 ενώ από το Αγιοχώρι αφαιρέθηκαν και 5 βαθμοί.

 

Share it