Search

Ξεκίνησε προπονήσεις η Εθνική, σήμερα ενσωματώθηκε ο Αραμπατζής

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 έκανε την Τετάρτη στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ η Εθνική Ανδρών, μέλος της οποίας είναι και ο Εβρίτης παίκτης του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Αραμπατζής ο οποίος σήμερα ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο στις 22/10 (19:39), στις 25/10 (20:30) θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου την Ολλανδία στο Ρότερνταμ, ενώ στις 29/10 (19:00) θα υποδεχθεί την Τουρκία στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης παρόντες ήταν οι: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Σήμερα ενσωματώθηκαν με την ομάδα και οι αθλητές Αραμπατζής, Γουργούμης, Αραπακόπουλος, Μωραΐτης, ενώ οι Μπασμαλής, Λοίζος, Χερουβείμ, Πασσιάς θα ενσωματωθούν στο Λουξεμβούργο.

 

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Ολλανδία θα είναι δύσκολο. Πρέπει να δούμε τον αντίπαλο, να τον διαβάσουμε καλά, να δούμε τις δυνατότητες του. Διαθέτει αθλητές που παίζουν σε υψηλό επίπεδο σε μεγάλα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια ως χώρα έχουν αναπτύξει σημαντικά το χάντμπολ. Αυτές τις ημέρες πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το ματς».

Share it