Search

Έρχεται ο Παγιάν, οργή στον Εθνικό για Παλέντζα

Έντονος αναβρασμός επικρατεί στον Εθνικό τις τελευταίες ώρες, μετά την ξαφνική φυγή του Θεσσαλονικιού διαγώνιου Νίκου Παλέντζα που άφησε «στα κρύα του λουτρού» την ομάδα λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο «Παλε» την Τετάρτη έκανε κανονικά προπόνηση ωστόσο ξαφνικά ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει, με τον ίδιο να επικαλείται οικονομικούς λόγους, κάτι το οποίο αντικρούει η διοίκηση του Εθνικού, η οποία και εκφράζει την έντονη δυσφορία της για τη στάση του αθλητή. Αφενός από την απροειδοποίητη φυγή του παραμονές Λιγκ Καπ και πρωταθλήματος, αφετέρου από το γεγονός πως εκτιμάται ότι πίσω από αυτή τη κίνηση κρύβονται άλλοι λόγοι για τους οποίους θα τοποθετηθούν δημόσια, όπως επιθυμούν.

Πάντως, στην Αλεξανδρούπολη κινήθηκαν αστραπιαία και ήρθαν σε συμφωνία με τον 30χρονο Κολομβιανό ύψους 1.97 Χόρχε Παγιάν ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί και να ενσωματωθεί με την ομάδα την ερχόμενη βδομάδα (άγνμωστο το σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται). Ο Παγιάν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Μίλωνα, ενώ τις προηγούμενες σεζόν είχε παίξει στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αλεξανδρούπολη έζησε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του αφού πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Share it