Search

Ξεσηκωμός στην Ριζούπολη για τον “τελικό” με την Ξάνθη και το κάλεσμα για… “πόλεμο” των οργανωμένων φίλων του Απόλλωνα!

Πολύ μεγάλη είναι πλέον η πίεση για όλους στον Απόλλωνα Σμύρνης από τη στιγμή που η διοίκηση αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε λίγες μέρες.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη μοιάζει με τελικό και δεν αποκλείεται εκεί να κριθεί και το μέλλον του Ζόραν Βούλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός έως τώρα έχει κάτσει μόνο σε δύο ματς στον πάγκο, αυτά με Λεβαδειακό και Κέρκυρα, ενώ κοούτσαρε και στο φιλικό με την Καλλιθέα.

Αναμένεται βέβαια, όπως τονίζει και το a-sports.gr,  να δούμε εάν αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Γιώργου Κασναφέρη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Η επιθυμία των διοικούντων για διαζύγιο μαζί του είναι δεδομένη, αλλά θα πρέπει να φανεί τι θέλει και εκείνος. Εάν ο εκτελεστικός διευθυντής των «κυανόλευκων» δεν παραιτηθεί και πατήσει πάνω στο συμβόλαιό του, τότε αυτομάτως περιπλέκεται η κατάσταση.

Βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν αφήσει αδιάφορους και τους οργανωμένους  της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που αντέδρασαν για τις τελευταίες κινήσεις της διοίκησης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη (18/10), το Δ.Σ του Σωματείου Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» εκφράζει την οργή του για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για παιχνίδι εντυπώσεων, αφού, όπως σημειώνει «δεν έχει σασπένς καθώς αρχή, μέση και τέλος είναι ίδια. Καταγγέλλω-Στιγματίζω- Συνεχίζω γιατί… ‘‘δεν βρέθηκε αγοραστής’’».

Οι οργανωμένοι κάνουν λόγο για διοίκηση που «ξεφτιλίζει την ιστορικότερη ομάδα της χώρας» και καλούν άπαντες να τη στηρίξουν στον… “πόλεμο” με την Ξάνθη. Αναλυτικά:

«Θέμα: ‘‘Η θέση της Αναγέννησης για τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα’’

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης ως ‘‘Αναγέννηση’’ έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Επειδή, τυγχάνει το ‘‘έργο’’ να το έχουμε ξαναδεί δεν μας ενδιαφέρει η επανάληψή του. Δεν έχει σασπένς καθώς αρχή, μέση και τέλος είναι ίδια. Καταγγέλλω-Στιγματίζω- Συνεχίζω γιατί… ‘‘δεν βρέθηκε αγοραστής’’.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που όντως η ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να την ‘‘παραχωρήσει’’, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της να το κάνει. Δεν είναι δικαίωμα της όμως να ‘‘ξεφτιλίζει’’ την ιστορικότερη ομάδα της χώρας, στην κοινή γνώμη, με ‘‘τσιρότα’’.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, για εμάς ο Απόλλωνας είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας και δεν τον ‘‘παραχωρούμε’’. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα για την παραμονή της ομάδας στην Α’ Εθνική.

Για εμάς υπάρχει μόνο ο ‘‘πόλεμος’’ της Κυριακής στη Ριζούπολη με την Ξάνθη. Δεν ασχολούμαστε με τις… εντυπώσεις, αλλά με το πώς θα βοηθήσουμε περισσότερο τους παίκτες και τον προπονητή μας, ώστε να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη.

Το Δ.Σ του Σωματείου Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης ‘‘ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ’’».

Share it