Search

Με σύστημα ενδοεπικοινωνίας διαιτήτευσαν το ντέρμπυ του Ιάσμου ο Κουμπαράκης και οι βοηθοί του! Πρωτόγνωρο γεγονός για τοπικό πρωτάθλημα!

Στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Ελπίδα Σαπών, θετικές εντυπώσεις προκάλεσε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας που διέθεταν οι διαιτητές της αναμέτρησης, το οποίο μάλιστα έκανε την εμφάνισή του για πρώτη, στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και την Δόξα Γρατινής.

Ο κύριος Κουμπαράκης και οι βοηθοί του Χαρίτσης και Καραγιάννης, φορούσαν τα χαρακτηριστικά ακουστικά-μικρόφωνα, όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φώτο και συνομιλούσαν καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, λαμβάνοντας πιο γρήγορες αλλά και πιο σωστές αποφάσεις. Πιθανότατα ο συγκεκριμένος εξοπλισμός να προσφέρθηκε για τον αγώνα από τον ίδιο τον ρέφερι της αναμέτρησης, που είναι διαιτητής Football League.

Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, η παρουσία ενός τέτοιου συστήματος σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, το οποίο έκανε την εμφάνιση του και αυτό, όπως ανάλογα είχε συμβεί και στον περσινό τελικό του Κυπέλλου με το σπρέι.

Share it