Search

Ματσάρα με 8 γκολ και σωρεία ευκαιριών στο ματς της αγωνιστικής μεταξύ Βιστωνίδας και Κεντητής στην ΕΠΣ Ξάνθης!

Αναμφισβήτητα ήταν το ματς της αγωνιστικής, και πιθανότατα και ένα απο τα καλύτερα της χρονιάς αν και πολύ νωρίς, αυτό ανάμεσα στην Βιστωνίδα και την Κεντητή που διεξήχθη στο γήπεδο της Φελώνης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας με νικητές τους γηπεδούχους με 5-3.

Δεν είναι μόνο τα 8 γκολ που σημειώθηκαν και οι σωρεία χαμένων ευκαιριών για τις δύο ομάδες, αλλά και η διακύμανση του σκορ με ανατροπή στην ανατροπή.

Μόλις στο 4′ ο Αμέτογλου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έβαλε μπροστά την ομάδα της Κεντητής, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση ισοφαρίζοντας με τον Μακρίδη στο 14′ ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα πήραν και το προβάδισμα με τέρμα του Καμπουρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την ανατροπή που υπέστησαν έβγαλαν τρομερή αντίδραση και μέσα σε δύο λεπτά ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με τον Ρεσήτογλου Ενίς να ισοφαρίζει στο 32′ και στο 34′ να βάζει εκ νέου μπροστά την ομάδα του. Και όμως το πρώτο μέρος μας επιφύλασσε ακόμη ένα τέρμα με την πίεση των γηπεδούχων να αποδίδει καρπούς με τον Μακρίδη στο 40′ να κάνει το 3-3 που ήταν και το σκορ του εκπληκτικού πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος σαφέστατα ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο γήπεδο και χάρις τα τέρματα των Μαμαλίγκατζη στο 55′ και του Ξενιτίδη στο 64′ έκαναν το 5-3 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις αρκετές φάσεις που χάθηκαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, που βρήκε τους παίκτες της Βιστωνίδας να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πλέον η ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ που έχει μαζέψει 4 βαθμούς σε τρία ματς έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί καθώς την επόμενη αγωνιστική θα κερδίσει άνευ αγώνα το Κουτσό ενώ το επόμενο ματς της είναι στης 5 Νοεμβρίου κόντρα στο Νέστο Κύρνου στην Φελώνη. Απο την άλλη η ομάδα του Μουσταφά Νιχάτ Ογλού που παραμένει χωρίς βαθμό με συνεχής όμως την βελτίωση της μέσα στο γήπεδο, στρέφει την προσοχή της στο σημαντικό κυριακάτικο ματς με τον Άτλα Σελίνου στο γήπεδο της Κεντητής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Σταύρο Μαγγίνα.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Γ. Μπούτσεκ): Μανιάς, Χράλ Ογλού, Μακρίδης, Δαηλίδης(46′ Μπάρμπας), Δρακίδης, Θαμνίδης, Κυράπογλου(46′ Μαμαλίγκατζης), Καραμανάβης(76′ Σιράκ), Καμπουρίδης, Τουρατζίδης(79′ Τονικίδης), Ξενιτίδης

ΑΟ ΚΕΝΤΗΤΗ(Μ. Νιχάτ Ογλού): Δομπράκης(76′ Ουστά), Μπαϊράμ Ογλου, Αλατζά(86′ Ισμέτογλου), Αδέμογλου(71′ Ρουστέμογλου,), Αλή, Μιλαχήμογλου, Τσάκαλος(46′ Τεφίκογλου), Ισμέτογλου, Γιουσούφογλου, Αχμέτογλου, Ρεσήτογλου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it