Search

Αύριο η “μητέρα των μαχών” στο Πάρκο Γουδί με την εκδίκαση της έφεσης της ΠΑΕ Ποντίων!Νέοι μπελάδες για την ΕΠΣ Θράκης μετά το αποκαλυπτικό έγγραφο της ΑΔΜΘ!

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στην ΠΑΕ Ποντίων έφτασε! Αύριο στις 5 το απόγευμα εκδικάζεται στο πάρκο Γουδί, στην Αθήνα, η έφεση της ΠΑΕ Ποντίων κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης, σχετικά με το σύνθημα “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ”, αλλά και τους Πυρριχιστές.

Όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα η στήριξη του κόσμου προς την ομάδα του Θρυλορίου ήταν κάτι παραπάνω από φανερή, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ποντίων να συνεχίζουν τον αγώνα τους προς την δικαίωση. Άλλωστε το είχαν δηλώσει και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πως, μετά από τόσο καιρό άμυνας, έφτασε η ώρα της ολομέτωπης επίθεσης κατά του στρεβλού συστήματος που επιβάλλει τιμωρίες και εξοντωτικά πρόστιμα, εννοώντας την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης.

Ο αγώνας της ΠΑΕ Ποντίων στηρίχθηκε εξ αρχής από απλούς ανθρώπους. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμωνος να εκφράσει την συμπαράστασή του, τόσο όταν παραβρέθηκε στην παρουσίαση της φανέλας, όσο και όταν ευλόγησε το νέο μνημείο που στήθηκε για την Ποντιακή Γενοκτονία. Με τον καιρό όλο και περισσότεροι ήθελαν να βοηθήσουν με κάποιον τρόπο την ομάδα, σπουδαίοι αθλητές και μεγάλες φυσιογνωμίες εξέφραζαν την συμπαράστασή τους, ενώ όλο και περισσότερα μέσα έκαναν αναφορές σε αυτή την λυπηρή, είναι η αλήθεια, ιστορία με την απαγόρευση της ιστορικής φανέλας και χθες ήταν και η σειρά ενός σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας να προβάλλει τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή “Η Δίκη στον ΣΚΑΙ”, έδωσε το παρών ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας του Θρυλορίου, κύριος Γεωργίου, αλλά και τηλεφωνικώς ο πρόεδρος της ΠΟΕ, οι οποίοι και εξήγησαν τα τεκταινόμενα στους τηλεθεατές και στους παρόντες στο πάνελ της εκπομπής, οι οποίοι προφανώς και απόρησαν με όσες αποφάσεις έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής.

Παράλληλα πλέον, αφού μιλάμε για ολομέτωπη επίθεση του κυρίου Κακουλίδη κατά του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης, κυρίου Δαμιανού Γαβριηλίδη αλλά και του υπόλοιπου συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων κατήγγειλε τους τελευταίους λόγω της υπόθεσης του νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης. Μάλιστα στην δημοσιότητα βγήκε και έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, η οποία δικαιώνει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων για όσα υποστηρίζει, μιας που όπως αναφέρεται στην βεβαίωση που χορηγήθηκε προς την ΠΑΕ Ποντίων, το νέο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ΔΕΝ έχει λάβει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τις κερκίδες οι οποίες ξεκίνησαν να μεταφέρονται προς το νεοσύστατο αυτό γήπεδο, με τις εργασίες να μην ολοκληρώνονται ποτέ, μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός, πως στο συγκεκριμένο γήπεδο διεξήχθη τον περασμένο μήνα κανονικά αγώνας ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ενώ για το ίδιο μέρος είχε οριστεί και αγώνας πρωταθλήματος, ο οποίος άλλαξε έδρα ξαφνικά την τελευταία στιγμή.

Είναι πραγματικά δύσκολες οι στιγμές που περνά το ποδόσφαιρο της Ροδόπης, αφού πλέον είναι δύο οι υποθέσεις, οι οποίες θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες και αναμένεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο ποδόσφαιρο του Νομού, όποιες και αν  είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν.

Share it