Search

Συνεχίζει απτόητος ο Άρης Πετεινού που κέρδισε και τον Ηρακλή Ζυγού και διατηρήθηκε στην κορυφή της ΕΠΣ Ξάνθης!

Αποτελεί μακράν την πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς δεν είναι μόνο το γεγονός πως μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς  αλλά κυρίως η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο.

Ο λόγος για την ομάδα του Άρη Πετεινού που έκαμψε και  το εμπόδιο του Ηρακλή Ζυγού και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της μεγάλης κατηγορίας του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη καθώς μόλις στο 2′ η ομάδα του Ζυγού κέρδισε πέναλτι όμως ο Κυριάκος Κωφφίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζαρζακόπουλο και έτσι το 0-0 διατηρήθηκε.

Μετά το χαμένο πέναλτι οι παίκτες του Πετεινού αφυπνίστηκαν ανέβασαν την απόδοση τους και στο 34” κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα χάρις σε τέρμα του Ανδρέα Καντηλάφτη, με το 1-0 να διατηρείται  μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρά τις εκατέρωθεν σημαντικές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ζυγού μπήκε πιο επιθετικά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως η ομάδα του Άρη εξαιρετικά στημένη στο γήπεδο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και στο 65′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρις το τέρμα του Κώστα Μπουρλόγλου. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 86′ με τον Παπαδόπουλο.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα με μεγάλες νίκες κόντρα σε Θαλασσιά, Κύρνο και Ζυγό για τον Άρη Πετεινού που πλέον έχει μπροστά του το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Νεάπολης. Παίζει καλά αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται για το νεανικό σύνολο του Ηρακλή Ζυγού που θέλει μόνο νίκη κόντρα στον Ερμή Μάνδρας την ερχόμενη αγωνιστική για να πάρει τα πάνω της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σάββας Κωνσταντινίδης με βοηθούς τους  Ιλιάς Εμπλιούκ και Χρήστο Πεχλεβανούδη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Σερίφογλου, Ρέβης, Θεοδωρίδης, Κασάπογλου, Μουχτάρης(55′ Αχμέτ Σουκρή), Θώμογλου(72′ Ελευθεριάδης), Παναγιώτου, Πουτακίδης, Μπουρλόγλου(81′ Τσακιρούδης), Καντηλάφτη(90′ Νεανίδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Γ. Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Μπάτζιος Δ. Κριεζής Π.(79′ Μπαργκάν), Αρκούδας(69′ Παπαδόπουλος), Κριεζής Γ., Τσακιράκης(57′ Ψαρόπουλος), Ζωσιμίδης, Πανταζίδης, Κωφφίδης(69′ Κτίστης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it