Search

Στους «32» του Challenge Cup ο ΠΑΟΚ του Αραμπατζή!

Με ακόμη μία εντυπωσιακή νίκη επί της Αλοΐζιανς με 39-15 η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκρισή της στους 32 του Challenge Cup.

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη μαλτέζικη ομάδα και προσφέροντας θέαμα έφτασε σε μία πολύ άνετη επικράτηση.

Για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και προσέφεραν πολύ όμορφο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το δύο στα δύο απέναντι στην ομάδα από την Μάλτα, πανηγυρίζοντας την πρόκριση τους στην φάση των «32».

Επόμενος αντίπαλος για τους «ασπρόμαυρους» του Εβρίτη Βαγγέλη Αραμπατζή που κόντρα στην ομάδα της Μάλτας σκόραρε 4 τέρματα,  η πανίσχυρη τουρκική Γκέζτεπε με τα δύο ματς να διεξάγονται στις 18-19 και 25-26 Νοεμβρίου.

Διαιτητές: Πίρβου- Ποτίρνιτσε (Ρουμανία), Παρατηρητής: Καπλάνης (Κύπρος)

Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 8/8-3/5

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 4, Παλάσκας 6, Γουργούμης, Τσίλης 3, Νικολαϊδης 4, Κοκώνης 2, Πετρίδης 1, Μαστορογιάννης 1, Πέγιοβιτς, Κυπραίος 4, Βεσελίνοβιτς 5, Κοτανίδης, Καλόμοιρος 1, Αποστόλου 3, Οικονόμου, Κολοβός 2.

ΑΛΟΪΖΙΑΝΣ (Μάθιου Μάμο): Γκαλέα, Μπουγκέλα, Ζάρμπ, Μίφσουντ 6, Ζάμιτ 1, Ντι Πιλάτο 1, Λέμις 2, Τσετκούτι, Νάουντι 2, Άταρντ, Ν. Τάντι 1, Σούλε, Φσάντι, Μιχαίλοβιτς 2, Γ. Τάντι

Share it