Search

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στον Σάκη Σκουλή και το τέλος εποχής!

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που ανακοίνωσε το μεσημέρι την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία με τον Ζόραν Στοίνοβιτς να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού στον σύλλογο(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Όμως η Δόξα δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει έτσι απλά τον άνθρωπο που την οδήγησε σε δύο τίτλους, τον αρχιτέκτονα της μεγάλη πορείας της Δόξας και αυτόν που οδήγησε τον σύλλογο στο να γράψει την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας της ομάδας του Σιδηροχωρίου.

Άλλωστε όπως τονίζει η διοίκηση στην ανακοίνωση της θα υπάρχει πάντα στην ιστορία του συλλόγου “η χρυσή εποχή του Σκουλή”, τονίζοντας παράλληλα πως ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ανακοίνωσε αναφέρει:

«Το Δ.Σ της ΔΟΞΑΣ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Προπονητη Αθανασιο Σκουλη. Ενας ακουραστος αρχιτεκτονας που εχτισε την ομαδα των τιτλων.1 κυπελο και 1 πρωταθλημα. Στην ιστορια της ΔΟΞΑΣ,θα υπαρχει “η χρυση εποχη του ΣΚΟΥΛΗ”. Θα ειναι παντα φιλος μας και μελος της “οικογένειας”. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας και της προσωπικής του ζωής».

Share it