Search

Ηγετική εμφάνιση με δύο γκολ και μια ασίστ για τον Νάση Στοίνοβιτς με την Κ15 του ΠΑΟΚ!

Εβδομάδα της οικογένειας Στοίνοβιτς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα καθώς μετά τον Λάζαρο με την φανέλα της Κ20 της Ξάνθης σκόραρε και ο μικρός της οικογένειας, με τον Νάση Στοίνοβιτς να οδηγεί σε άνετη νίκη την Κ15 του ΠΑΟΚ με 9-0 επί της Κέρκυρας, ενώ μην ξεχνάμε πως ο μπαμπάς Ζόραν επιστρέφει στους πάγκους για να κοουτσάρει την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Στα του αγώνα ο Νάσης, όντας αρχηγός της ομάδας Παίδων του ΠΑΟΚ είχε ηγετική παρουσία καθώς πέρα απο τα δύο γκολ είχε και μια ασίστ. Ο νεαρός Κομοτηναίος μέσος σκόραρε στο 24′ και το 26′ για να κάνει το 2-0 σε 4-0 ενώ με ασίστ του στο 39′ ο Κωνσταντέλιας έκανε το 5-0. Συνολικά στην άνεση νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας πέρα απο τα δύο τέρματα του Στοίνοβιτς σκόραραν ακόμη οι Κωνστανέλιας(2), Καρακούτης(2), Βλάχος, Ρούτσης και Κούτσιας.

Ο αρχηγός των Παίδων του ΠΑΟΚ αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο καθώς ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” ήθελε να δώσει ανάσες σε βασικού του παίκτες ενόψει του  Invitational Cup στο  Γκέτεμποργκ οπού θα μετέχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Share it