Search

Εύκολο πέρασμα από την Χαλκιδική για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΓΑΣ Κομοτηνή επικράτησε 73-59 στην έδρα Κενταύρου Καλλικράτειας στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής του μπάσκετ.

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο η Καλλικράτεια έμεινε κοντά στο σκορ, ενώ από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά, ο ΓΑΣ ευστοχώντας σε διαδοχικά τρίποντα και βάζοντας εύκολα καλάθια από αιφνιδιασμούς, ξέφυγε στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο με 20 πόντους διαφορά. Στο πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν αγωνιστεί 11 παίκτες της ομάδας της Ροδόπης, πλην του Λεχούδη. Ο Κίμων είχε πόνους στη μέση και ενώ ήταν στην αποστολή, δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους.

Ο Κένταυρος κατέβαλε προσπάθεια για να γυρίσει το ματς, αλλάζοντας τις άμυνές του αλλά εκεί ήταν παρών ο αρχηγός Χαλίλ που είχε με τον έλεγχο των ριμπαόυντ και σκόραρε εννιά πόντους, όλους στο β’ ημίχρονο.

Δεκάλεπτα: 15-20, 27-47, 43-61, 59-73

Διαιτητές: Καρκαλέτσης, Γραικός

Κένταυρος Καλλικράτειας (Βλόστος): Σελεμενάκης 9, Βαλασίδης,Φωτιάδης Μπόνος 12(2), Πατίκας 6, Παρασκευάς 5(1), Θαλασσινός , Ρέμπελος, Δέτσικας 13, Δασκαλάκης 14 2, Ζωγράφος, Κωνσταντινίδης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 16(2), Αθανασίου 2, Χατζηδημητρίου 10 (1), Γιωτόπουλος 9(3), Σιμάκης 19(1), Πασαλίδης, Παλάσκας 2, Πίτατζης, Χαλίλ 9, Βελή 6.

Share it