Search

Photos: Φιλική νίκη για τις Βασίλισσες της Θράκης επί της Ροδόπης ’87 στην πρόβα τζενεράλε πριν το πρωτάθλημα

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχαν Βασίλισσες της Θράκης και Ροδόπη ’87, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το πρωινό της Κυριακής στο ΔΑΚ Ξάνθης, με την ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει με 4-2.

Οι Βασίλισσες ήταν εξαιρετικές ειδικά στο πρώτο μέρος οπού σημείωσαν τέσσερα τέρματα και είχαν και αρκετές ακόμη ευκαιρίες, απέναντι στην ομάδα της Ροδόπης που μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό βελτιώθηκε σταδιακά στο ματς.

Οι Βασίλισσες προηγήθηκαν με τέρμα της Σεβαστής Μετοικίδου, με την Στέλλα Μαυρομάτη να κάνει το 2-0. Η αντίδραση απο την ομάδα της Κομοτηνής ήρθε με τέρμα της Ανθούλας Πατεράκη όμως η Κατερίνα Τσιρδάνη με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 3-1 για την ομάδα της Ξάνθης που βρήκε και τέταρτο γκολ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά απο υπέροχο συνδυασμό η Μετοικίδου έκανε το σουτ με το οποίο διαμορφώθηκε το 4-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλές στιγμές εκατέρωθεν με την ομάδα της Ξάνθης μάλιστα να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις πιο μικρές της ομάδας. Το μοναδικό γκολ στο δεύτερο μέρος σημείωσε στα μισά του δευτέρου μέρους η Πατεράκη που μείωσε σε 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τις Βασίλισσες να υποδέχονται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ η Ροδόπη ’87 θα αγωνιστεί στις Σέρρες κόντρα στην Πανσερραϊκή.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Τσεκμέ και Βασιλάκη.

Για τις Βασίλισσες το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Μαγγοπούλου, Ναλμπάντη, Παπατζέλου, Γκονζάλες, Βλάχου, Μπουργουτζόγλου, Τσιρδάνη, Ευθυμιάδου, Μαυρομάτη, Γιούγκη, Μετοικίδου. Ενώ αγωνίστηκαν με μοίρασμα χρόνου συμμετοχής και οι: Χατζηαντωινίου, Κατσαρού, Σταύρου, Παρδή, Νταλή, Μπαλαχάκη, Κριτσιμάλλη και Τοπαλίδου

Για την Ροδόπη ’87 ξεκίνησαν οι: Βαδάση, Κουφού, Γεωργαντά, Δαγκλή, Αντωνοπούλου, Καρακουλάκη, Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Πατεράκη, Κακοψήτου, Χασάν. Ενώ αγωνίστηκε και η Μπασούρη

Share it