Search

Κόλλησαν στο μηδέν Δόξα Προσκυνητών και Άρης Αβάτου! Πολύ μέτριο το πρώτο ημίχρονο, συναρπαστικό το δεύτερο!

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Δόξα Προσκυνητών και Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες χάρισαν ένα πολύ μέτριο θέαμα στο πρώτο μέρος, στους περίπου 150 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης και αντίθετα ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη τελική του ματς ήρθε στο 3′ με το σου του Σαρηγιαννίδη που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Περτσά. Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει για πρώτη φορά στο 11′, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Δραγανίδης έξω από την περιοχή, κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα χέρια του Αμουτζάκη. Στο 37′ ο γκολκίπερ της Δόξας δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει το χλιαρό σουτ του Μελισσόπουλου, ενώ η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του ματς και κυριότερη του πρώτου μέρος χάθηκε στο 43′. Ο Μελισσόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Σαρηγιαννίδης πήρε την κεφαλιά και αφού την απόκρουσε ασταθώς ο Περτσάς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των Προσκυνητών.

Η Δόξα στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 59′, όταν ο Δραγανίδης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή του Άρη, πάσαρε στον Βάσκο, ο οποίος όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο επόμενο λεπτό, ήταν η σειρά του Αβάτου να απειλήσει και μάλιστα με φάση καρμπόν. Ο Ψεματάς, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Κωτόπουλο, με το διαγώνιο σουτ του τελευταίου να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Περτσά. Στο 64′ από πλευράς γηπεδούχων, μετά την κεφαλιά πάσα του Σιχλιμοίρη, ο Βάσκος σούταρε ψηλά άουτ, μιας και δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, ενώ στο 72′ από κόρνερ του Μπουντακίδη για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα πέρασε μέσα από την καρδιά της άμυνας της Δόξας, χωρίς να βρεθεί κανείς στην πορεία της και κατέληξε άουτ.

Στο 76ο λεπτό σε μια αντεπίθεση των Προσκυνητών, ο Βάσκος αφού διήνυσε όσα μέτρα είχε μπροστά του, πάσαρε στον Σιδηρόπουλο, που βρέθηκε σε θέση φορ, όμως το πλασέ του πέρασε μερικά χιλιοστά δίπλα από το δοκάρι του Αμουτζάκη. Τελευταία και σπουδαία ευκαιρία του αγώνα στο 90+3′, με το πλασέ του Ηλία Ξενοδοχίδη μετά την σέντρα του Σιχλιμοίρη, να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αμουτζάκης, διατηρώντας το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργιτσόπουλος, που είχε για βοηθούς τους Τσακίρη και Παστιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης, Τρίχας, Γιαννακίδης (88′ Ξενοδοχίδης Η.), Βελή Χακάν (63′ Κρεμμύδας), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας, Ευθυμιάδης, Κωτόπουλος (77′ Κελεσιάδης), Μελισσόπουλος (56′ Ψεματάς), Σαρηγιαννίδης.

Share it