Search

Παρουσίασε το ρόστερ της για τη νέα σεζόν η Βύσσα! (video)

Μετά τα backstage (θυμηθείτε εδώ), κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο του ΑΟ Νέας Βύσσας με την παρουσίαση του φετινού ρόστερ της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της Βύσσας:

«Με περίσσεια υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την επίσημη ομάδα του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας για το έτος 2017-2018. Καλώς ορίζουμε με αγάπη και στοργή κάθε παίκτρια, τους προπονητές και κάθε εξωτερικό παράγοντα που συντέλεσε να ξεκινήσει με τόσο πάθος και όρεξη η φετινή χρονιά. Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο. Νέας Βύσσας Ορεστιάδας εύχεται μία χρονιά γεμάτη εξέλιξη, αλληλοσεβασμό και καλό βόλεϊ. Ένα άθλημα που τόσο πολύ αγαπήσαμε, παίρνει τη μορφή οικογένειας μέσα από ένα ζεστό κλίμα, την αμοιβαία ενσυναίσθηση και την συλλογική προσπάθεια όλων. Ευχόμαστε ολόθερμα σε όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Α2 μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες.

«Οι καλές ομάδες ενσωματώνουν την συλλογική προσπάθεια στην κουλτούρα τους, δημιουργώντας τις στέρεες βάσεις της επιτυχίας μεθοδικά και ακλόνητα» – Ted Sundquist

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον δημιουργό Giorgos Patsinaridis

Δείτε το βίντεο:

Share it