Search

Δείτε πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά από την 3η αγωνιστική! Αποτελέσματα, σκόρερ και βαθμολογία!

Με απολογισμό 19 γκολ, 5 νίκες γηπεδούχου και μία φιλοξενούμενου συνεχίστηκε με την 3η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψαν ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ορφέας Ξυλαγανής, η Δόξα Γρατινής απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής, ενώ την πρώτη του νίκη πέτυχε και ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων. Ωστόσο από τα σημερινά αποτελέσματα ξεχωρίζουν η μεγάλη νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, όπως επίσης και το πρώτο σπουδαίο τρίποντο της Αναγέννησης Παγουρίων!

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων, όπως είχατε την δυνατότητα να ενημερώνεστε σχετικά στο λεπτό προς λεπτό του Sportsaddict:

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-4 (35′,80′ Νάνος, 88′ Βλασσόπουλος, 90′ Χατζητουλούσης)

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ελπίδα Σαπών 2-0 (51′ Βιόπουλος, 75′ Παπαρούνας)

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΟ Μεσσούνης 2-1 (67′ Σαρακατσάνος, 88′ Μουρατίδης/90′ Πετρίδης)

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-0 (25′ Παρασκευόπουλος,  35′,60′ Βασιλακάκης)

Δόξα Γρατινής-Κομψάτος Πολυάνθου 6-0 (40′ Σεφκέτ Σελήμ,42′ Κυριακόπουλος,47′ Πασχάλης,60′ Αμαξόπουλος (αυτ),  67′,70′ Μπόζης)

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Σώστη 1-0 (7′ Οσμάν Χασάν)

Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική:

  1. Δόξα Γρατινής 9 (12-0)
  2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 7 (9-1)
  3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 7 (10-1)
  4. Ελπίδα Σαπών 6 (8-3)
  5. Ορφέας Ξυλαγανής 6 (6-2)
  6. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 4 (4-6)
  7. Αναγέννηση Παγουρίων 4 (4-7)
  8. Ορφέας Στρύμης 3 (1-7)
  9. Μεσσούνη 1 (2-4)
  10. Δόξα Σώστη 1 (2-5)
  11. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 0 (1-12)
  12. Κομψάτος Πολυάνθου -1 (1-12)

*Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και ο Κομψάτος Πολυάνθου ξεκίνησαν με -2

Share it