Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 3η αγωνιστική-Pre Game

Τρίτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης σήμερα και σιγά σιγά οι ομάδες αναπτύσσουν πλήρεις ρυθμούς. Μετά και τους μεσοβδόμαδους αγώνες Κυπέλλου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και πάλι στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αλλά και το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ της σεζόν.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Την περασμένη εβδομάδα το απόλυτο διατήρησαν Δόξα Γρατινής, Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ενώ ο ΠΑΟΚ Κοσμίου είχε την πρώτη του απώλεια βαθμών. Ο Κομψάτος Πολυάνθου και η Αναγέννηση Παγουρίων που ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, αντιμετωπίζουν σήμερα την Δόξα Γρατινής και τον ΑΟ Φαναρίου αντίστοιχα, ενώ Δόξα Σώστη και Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, που κέρδισαν επίσης τους πρώτους βαθμούς τους, θα αντιμετωπίσουν σήμερα Ορφέα Ξυλαγανής και ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντίστοιχα. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Ελπίδα Σαπών, ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ Κοσμίου δοκιμάζεται στην ουδέτερη έδρα του Ορφέα Στρύμης.

Από εκεί θα αρχίσουμε το σημερινό μας pre-game και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Εκτενεπόλ, όπου θα γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου ξεκίνησε αρκετά καλά το πρωτάθλημα. Μετά την νίκη της πρεμιέρας και την πολύ καλή και πειστική εμφάνιση κόντρα στην Ελπίδα, αφού το 3-0 διαμορφώθηκε ουσιαστικά στο τέλος του αγώνα, επιθυμεί να πραγματοποιήσει σήμερα ό,τι δεν κατάφερε στις Σάπες και να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Η ομάδα του κυρίου Αϊβάζη από την άλλη, που απέκτησε πριν λίγες μέρες τον Ζήση Νάνο, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα Κυπέλλου και ξεχώρισε με την απόδοσή του, χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μετά την γκέλα της 2ης αγωνιστικής στην έδρα της Μεσσούνης, αγωνίζεται σήμερα σε άλλη μια επικίνδυνη έδρα, όμως μια ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών, μετά και την ήττα από την Δόξα Γρατινής για το Κύπελλο, δεν θα έκανε καλό στην ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

Συνεχίζουμε με το γήπεδο του Ιάσμου, εκεί που θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπυ ανάμεσα στον τοπικό Μέγα και την Ελπίδα Σαπών. Οι γηπεδούχοι έχουν το 2 στα 2, ενώ την Τετάρτη σφράγισαν και την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Συνεχώς βελτιώνονται όλο και περισσότερο, ενώ πριν λίγες μέρες ενισχύθηκαν και μεταγραφικά. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με του φιλοξενούμενους. Η ομάδα του κυρίου Χαριτόπουλου, απέκτησε δύο νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό. Ο Αμέτ Ερκάν έχει ξεκινήσει με 5 τέρματα σε 2 αγωνιστικές, ενώ και ο Νεαζή Αλή, πέτυχε την Τετάρτη δύο γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με την Δόξα Προσκυνητών, όπου η Ελπίδα απέσπασε ισοπαλία με 2-2. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμού για τις δύο ομάδες, πέραν του αμφίβολου για το ματς Χασάν Χισήμ, από πλευράς γηπεδούχων. Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς μεταξύ ομάδων που διεκδικούν την κορυφή και σίγουρα θα αποζημιώσει όσους θα το παρακολουθήσουν.

Στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα τα Παγούρια, η Αναγέννηση υποδέχεται τον ΑΟ Μεσσούνης. Οι δύο ομάδες βρίσκονται προς το τέλος της βαθμολογίας έχοντας κατακτήσει από έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Η μεν Αναγέννηση, που ανακοίνωσε και πέντε καινούριους παίκτες, αποκλείστηκε και μαθηματικά από την συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον επικεντρώνεται στον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία. Το σημερινό ματς μετά από αυτό με τον Πολύανθο, χαρακτηρίζεται επίσης σημαντικό για την Αναγέννηση, η οποία και με όπλο την έδρα της θα αγωνιστεί με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Παρόμοια αντιμετωπίζουν τον αγώνα και στο στρατόπεδο της Μεσσούνης. Η ομάδα του κυρίου Τσαλίδη, μετά το σπουδαίο βαθμό που κέρδισε απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, αλλά και την νίκη για το Κύπελλο απέναντι στο Φανάρι, επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα, όπου όχι απλά έχει ως στόχο την παραμονή, αλλά και την είσοδο στην εξάδα. Το συγκεκριμένο ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο ηττημένος θα βρεθεί σε ακόμα δυσμενέστερη θέση.

Στους Αγίους Θεοδώρους, ο Σπάρτακος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι γηπεδούχοι που παραλίγο να έφευγαν με το διπλό από την έδρα του Σώστη, αλλά αρκέστηκαν τελικά στον βαθμό της ισοπαλίας, θα αγωνιστούν σήμερα με στόχο την πρώτη τους νίκη. Την τετάρτη ηττήθηκαν με 2-1 από τον Μέγα για το Κύπελλο, ενώ για το σημερινό ματς δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα. Μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ η ατυχία του χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα μιας και έχασε με σοβαρό τραυματισμό και πάλι, τον Αθανασιάδη, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστού. Για την ομάδα του κυρίου Ισαακίδη μετά την δύσκολη αρχή που είχε, είναι η αλήθεια, το σημερινό παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία για να κερδίσει η ομάδα τους πρώτους της βαθμούς.

Η Δόξα Γρατινής, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, θα προσπαθήσει να κάνει τρεις τις νίκες της και σε συνδυασμό ίσως και με το αποτέλεσμα από το Ίασμος-Σάπες, να βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη φαίνεται ασταμάτητη στα πρώτα πέντε επίσημα ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο αφού δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ, ενώ επιθετικά είναι μια από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Αναμένεται, ίσως και ελαφρύ ροτέισον από τους πράσινους στο σημερινό παιχνίδι, που εξασφάλισαν και την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Από την άλλη ο Κομψάτος Πολυάνθου, κέρδισε τον πρώτο του βαθμό στην κατηγορία την περασμένη εβδομάδα, όμως σήμερα θα έχει και πάλι δύσκολο έργο. Μεγάλος στόχος της ομάδας του κυρίου Δημόπουλου είναι η παραμονή, με κάθε βαθμό, κυρίως σε τέτοιας δυσκολίας παιχνίδια, να χαρακτηρίζεται χρυσός.

Τέλος στην Ξυλαγανή ο τοπικός Ορφέας θα μονομαχήσει σε ένα ενδιαφέρον ματς με την Δόξα Σώστη. Αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς για την ομάδα του κυρίου Τσορμπατζόγλου, η οποία το περασμένο Σάββατο, πάλεψε αλλά έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο του Κάλχα. Επιθυμεί σήμερα να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα, που φέτος δείχνει ικανή να επιστρέψει στην εξάδα. Το σύνολο του κυρίου Τσιπουργκένη, μετά την ήττα της πρεμιέρας και τον βαθμό που κέρδισε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή απέναντι στον Σπάρτακο, θα αγωνιστεί σήμερα με στόχο την πρώτη του νίκη στη σεζόν. Άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και το παραπάνω, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την είσοδο στην εξάδα.

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ορφέας Στρύμης-ΠΑΟΚ Κοσμίου

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Ελπίδα Σαπών

Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΟ Μεσσούνης

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Δόξα Γρατινής-Κομψάτος Πολυάνθου

Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Σώστη

Share it