Search

Τρεις νέες προσθήκες και μία σημαντική αποχώρηση στην Δόξα Προσκυνητών!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Δόξα Προσκυνητών, καθώς το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως ακόμη.

Αρχικά, παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας, πλέον, επέστρεψε στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ωστόσο οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν και πάλι μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, με τον έμπειρο χαφ όμως να φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Στην αντίπερα όχθη και στις αφίξεις, Γιώργος Κρεμμύδας(μεσαίος στην φωτο), Γιώργος Γιαννακίδης(τρίτος στην φωτό) και Χριστόφορος Πατούλιας(πρώτος στην φωτο) είναι πλέον ποδοσφαιριστές της Δόξας.

Ο πρώτος προέρχεται από τον Πανθηραϊκό, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και μάλιστα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ξηροπόταμο. Ο Γιώργος Γιαννακίδης αγωνίζεται επίσης ως χαφ, έχει παραστάσεις από την ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων και τελευταία του ομάδα ήταν ο Μινώταυρος. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας. Τέλος ο Χριστόφορος Πατούλιας είναι το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Προσκυνητών. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ και κατάγεται από τα Τρίκαλα, ενώ θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του από την επόμενη εβδομάδα.

Αμφότεροι είναι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ και αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν την προσπάθεια της Δόξας για παραμονή στην Γ’ Εθνική.

Share it