Search

Ο αντίπαλος που προτιμά ο Μανώλης Σιώπης ως αντίπαλο της Εθνικής στα μπαράζ για το Μουντιάλ

Την ξεκάθαρη προτίμησή του στη Δανία, για αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ, εξέφρασε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Μανώλης Σιώπης!

Στη συνέντευξη, που παραχώρησε στους 94,6, εξήγησε γιατί προτιμά τη σκανδιναβική ομάδα, ενώ μίλησε για την έκτακτη κλήση του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε και, φυσικά, για τον εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (21/10, 20:30).

«Όλοι ευελπιστούμε να πάμε Μουντιάλ», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εγώ θα ήθελα τη Δανία για αντίπαλο, καθώς είναι η πιο κακή, σε εισαγωγικά, ομάδα, με τα περισσότερα προβλήματα στην άμυνα».

Ακούστε τη συνέντευξη του Μανώλη Σιώπη στον ΣΠΟΡ FM:

Αναλυτικά μίλησε για:

-το γεγονός ότι βρίσκεται πιο κοντά στο Μουντιάλ η Εθνική με την παρουσία της στα μπαράζ και το αν πιστεύει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος με τη γαλανόλευκη: «Ναι, νίκη και πρόκριση στα μπαράζ. Η μεγάλη πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμα. Περιμένουμε την κλήρωση και όλοι ευελπιστούμε να πάμε στο Μουντιάλ. Πιστεύω στον εαυτό μου και από εκεί και πέρα ό,τι πει ο προπονητής».

-την κλήση του στην εθνική την τελευταία στιγμή και αν προσαρμόστηκε εύκολα ο ίδιος στην Εθνική: «Είχα έναν τραυματισμό την περασμένη εβδομάδα και δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό. Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος για να βρίσκεται στην Εθνική. Δεν ξέρω αν προσαρμόστηκα εύκολα ή δύσκολα. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να βρίσκομαι εκεί».

-το αν προτιμάει κάποια ομάδα για τα μπαράζ: «Συζητάμε γενικότερα, αλλά όλες οι ομάδες είναι στο υψηλότερο επίπεδο και όλες θα ήθελαν να είναι στο Μουντιάλ. Εγώ θα ήθελα τη Δανία, είναι σε εισαγωγικά η πιο κακή ομάδα. Όχι πως δεν είναι καλή ομάδα».

-που υστερεί η Δανία και υπερτερεί η Ελλάδα: «Όλες οι ομάδες είναι καλές στην επίθεση, αλλά εμείς όπως θα αντιμετωπίσουμε τη μια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε και την άλλη. Θα είμαστε σφιχτά για να φύγουμε στην κόντρα. Πιστεύω, όμως, ότι η Δανία είναι χειρότερη στην άμυνα».

-το αν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ο Μίχαελ Σκίμπε: «Όχι, όχι. Όλοι περιμένουμε την κλήρωση».

-το γεγονός ότι έμεινε εκτός του ρόστερ του Ολυμπιακού λόγω Χάσι και αν πιστεύει ότι θα χωρούσε στο ρόστερ με τα τωρινά δεδομένα: «Με τα τωρινά δεδομένα είμαι παίκτης του Πανιώνιου. Είμαι δανεικός για έναν χρόνο. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

-το προσεχές ματς Πανιώνιος-Ολυμπιακός και ποιο πιστεύει ότι θα είναι το αποτέλεσμα: «Δεν μπορώ να ξέρω, εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Share it