Search

Μήνυση του προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων κατά εκείνου της ΕΠΣ Θράκης!

Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου Μιχάλης Κακουλίδης, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θράκης μηνυτήρια αναφορά παραδίδοντας μάλιστα και πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων για τις παράνομες και παράτυπες αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΠΣ Θράκης σχετικά με το γήπεδο του Ρ/Σ.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, η διοίκηση του κ. Γαβριηλίδη κάνοντας από μόνη της ότι θέλει και χωρίς να έχει φροντίσει να υπάρχει άδεια τέλεσης αγώνων αυθαίρετα και βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή αθλητών και φιλάθλων όρισε σε υπό ολοκλήρωση γήπεδο…. Να τελεστεί αγώνας κυπέλου και πρωταθλήματος.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος για καλή τύχη δεν πραγματοποιήθηκαν καθώς η παρέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε ίσως και να έχουμε θύματα απλούς και αθώους πολίτες !

Το γεγονός όμως, όπως τονίζεται στο pamebala, ότι η παράβαση έγινε υπό «σκοτεινές» συνθήκες μια εβδομάδα (στο παραπάνω επισυναπτόμενο άρθρο μας γίνετε αναφορά για τον αγώνα κυπέλου ) πριν σε άλλο επίσημο παιχνίδι της ΕΠΣ Θράκης βάζει σε στόχο την διοίκηση του κ. Γαβριηλίδη ο οποίος προφανώς με άλλες…. δυνάμεις κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Σε κάθε περίπτωση ο Εισαγγελέας θα ξεκινήσει άμεσα την έρευνα και θα λογοδοτήσουν σύντομα όλοι όσοι παρακάμπτουν τους νόμους του κράτους.

Γιατί τελικά σε όλα υπάρχει ένα μέτρο και κάποια όρια.

Και φυσικά κανένας δεν είναι κράτος εν κράτει…

Share it