Search

Βελτιωμένος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο φιλικό κόντρα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

Θετική ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο Εθνικός στο φιλικό που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στο «Παλατάκι» της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, αντιμετώπισε τον γνώριμο της ΠΑΟΚ με τους πρωταθλητές να επικρατούν μεν με 4-0 σετ αλλά με τους Εβρίτες να χάνουν στις λεπτομέρειες τα δύο από αυτά.

Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη έχασαν τα πρώτα σετ με 25-21 και 25-18, το τρίτο με 25-16 , ενώ στο τέταρτο έγινε μάχη για να καταλήξει στα χέρια των Θεσσαλονικέων με 27-25. Η γενική εικόνα του Εθνικού, δέκα ημέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και σίγουρα χαρακτηρίζεται ως βελτιωμένη σε σύγκριση με την παρουσία του στο τουρνουά της Βουλγαρίας.

Ο Εθνικός είχε 6 άσους και 10 κερδισμένα μπλοκ, ενώ πήρε 36 πόντος από επίθεση, από την άλλη δέχθηκε 6 άσους και 5 μπλοκ από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Εθνικός αγωνίστηκε με τους Μιλστάιν (1π), Παλέντζα (16π, 2 άσοι, 2 μπλοκ), Χριστόφα (8π, 2 άσοι, 2 μπλοκ), Χατζόπουλο (2π), Βελίσκοβιτς (14π, 64% υποδοχη), Ρίστιτς (9π, 49& υπ), λιμπερο Κοντοστάθης(53% υπ) , ενώ αγωνίστηκαν στο τελευταίο σετ και οι Βλαχόπουλος, Καβαρατζής, Χαραλαμπίδης και Κυριακίδης (1)

Share it