Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια (12-18 Οκτωβρίου)

Μία πριπέτεια επιστημονικής φαντασίας, ένα θρίλερ, μία κοινωνική και μία ταινία κινουμένων σχεδίων έχει το πρόγραμμα της εβδομάδας 12-18 Οκτώβρη στον Κινηματογράφο Ηλύσια.

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 12/10 έως και την Τετάρτη 18/10 θα προβληθούν οι τέσσερις παρακάτω ταινίες:

Έρχεται το Θρίλερ «Leatherface» των Αλεξάντρ Μπουστίγιο & Ζιλιέν Μορί (Μέσα μου) με τους Στίβεν Ντορφ, Λίλι Τέιλορ, Σαμ Στράικ, Τζέιμς Μπλουρ & Φιν Τζόουνς…

Υπόθεση: Ήρθε η ώρα για να μάθουμε την αρχή της ιστορίας ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες κακών της έβδομης τέχνης. Σε αυτό το prequel του «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», τέσσερις βίαιοι νεαροί που έχουν μόλις αποδράσει από ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, απαγάγουν μία νεαρή νοσοκόμα και την παίρνουν μαζί τους σε ένα εφιαλτικό road trip. Κυνηγημένος από έναν αντίστοιχα διαταραγμένο αστυνομικό που ψάχνει εκδίκηση, ένας από τους νεαρούς είναι προορισμένος να ζήσει μία τραγωδία και φρικιαστικά περιστατικά που θα καταστρέψουν το μυαλό του, μεταμορφώνοντάς τον στο τέρας που πλέον ονομάζουμε Leatherface.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο: 20:00, Παρασκευή: 00:30*, Δευτέρα: 22:15.

*Μεταμεσονύχτια προβολή με ΔΩΡΕΑΝ Pop-Corn για όλους!

Κοντά μας η πολυαναμενόμενη Περιπέτεια «Blade Runner 2049» του Ντενίς Βιλνέβ (Μέσα από τις Φλόγες, Prisoners, Ο Άνθρωπος Αντίγραφο, Sicario: Ο Εκτελεστής, Arrival: Η Αφιξη) με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Άνα Ντε Άρμας, Ντέιβ Μπατίστα, Ρόμπιν Ράιτ, Τζάρεντ Λέτο, Μακένζι Ντέιβις & Έντουαρντ Τζέιμς Όλμος…

Υπόθεση: 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νέος blade runner, ο αστυνομικός Κ, ξεσκεπάζει ένα παλιό μυστικό που μπορεί να οδηγήσει ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνία στο απόλυτο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί στην αναζήτηση του Rick Deckard, έναν άλλο blade runner της αστυνομίας του Λος Άντζελες, που έχει εξαφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή, Τετάρτη: 22:00, Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη: 19:00.

Μαζί μας η Κοινωνική ταινία «Βικτώρια & Αμπντούλ» του Στίβεν Φρίαρς (Επικίνδυνες Σχέσεις, Οι Κλέφτες, Ήρωας Κατά Λάθος, High Fidelity, Βρώμικα Όμορφα Πράγματα, Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει, Η Βασίλισσα, Philomena, Florence: Φάλτσο Σοπράνο) με τους Τζούντι Ντεντς, Αλί Φαζάλ, Μάικλ Γκαμπόν, Ολίβια Γουίλιαμς & Αντέλ Αχτάρ…

Υπόθεση: Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της. Ο υποψήφιος για Όσκαρ Στίβεν Φρίαρς, μετά τις ταινίες Mrs Henderson Presents και Φιλομένα ξανασυνεργάζεται με την βραβευμένη με Όσκαρ Τζούντι Ντεντς που, μετά την ταινία Mrs Brown, επανέρχεται στο ρόλο της βασίλισσας Βικτωρίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή, Τρίτη: 22:15, Κυριακή, Τετάρτη: 19:30.

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους, έρχεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων «My Little Pony: Η Ταινία» του Τζέισον Θιέσεν με τους Γιάννη Στεφόπουλο, Μαρία Ζερβού, Τάνια Παλαιολόγου, Βούλα Κώστα, Κατερίνα Γκρίργκις, Φοίβο Ριμένα, Χρήστο Συριώτη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Ρία Απέργη, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκη Γεωργακάκου & Αίγλη Κοντονίκου στην μεταγλωττισμένη έκδοση…

Υπόθεση: Μία σκοτεινή δύναμη απειλεί το Ponyville και η πιο κουλ παρέα πόνυ του κόσμου αναλαμβάνει δράση, ξεκινώντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου κάνουν νέους φίλους και αποδεικνύουν ότι η Φιλία είναι Μαγική και βγαίνει σε πολλά χρώματα!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Σάββατο: 17:45, Κυριακή, Τετάρτη: 17:15.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook.

Share it