Search

Παίκτης του Ηρακλή και επίσημα ο Γιώργος Γκουτσίδης!

Συνεχίζεται ο χορός των μεταγραφών στον Ηρακλή, ο οποίος όλο και ενισχύεται ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μετά λοιπόν την απόκτηση των Γιάννη Καλλιβωκά και Χρήστου Ρόβα, ο «Γηραιός» συμφώνησε με ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Κώστα Παναγιωτούδη (23 ετών), Γιάννη Περσίδη (23 ετών) και ο Κομοτηναίος Γιώργο Γκουτσίδη (21 ετών).

O 21χρονος μέσος (γεννημένος 12 Ιουλίου 1996) θυμίζουμε αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Νέστο Χρυσούπολης και στην συνέχεια βρέθηκε στο ρόστερ της Δόξα Δράμας. Ο Γιώργος Γκουτσίδης, πέρυσι βρισκόταν και αυτός όπως και ο πατέρας του στα Χανιά με την φανέλα του ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική ομάδα που ωστόσο υποβιβάστηκε στο τοπικό των Χανίων, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, και ακολούθησε ο Παναιγιάλειος. Ο γιος του Παναγιώτη Γκουτσίδη, βοηθού του Γιώργου Παράσχου στον Πλατανιά, αλλά και στην Ξάνθη, συμφώνησε με τους κυανόλευκους και θα συνεχίσει την καριέρα του αστην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον απομένει να εκδοθούν τα δελτία τους ώστε να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη.

Photo Credit: Iraklis1908.gr

Share it