Search

Συνεχίζει ακάθεκτη η Δόξα Γρατινής που έκαμψε την αντίσταση και του Ορφέα Ξυλαγανής!

Εντυπωσιακό, όπως αναμένονταν αν μη τι άλλο, είναι το ξεκίνημα της Δόξας Γρατινής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα του κυρίου Τάσου Μπόζη, μετά την σημαντική και σπουδαία νίκη της επί του Ορφέα Ξυλαγανής, το περασμένο Σάββατο, μοιράζεται πλέον την κορυφή της βαθμολογίας με την Ελπίδα Σαπών στους 6 βαθμούς. Ωστόσο το σημαντικότερο επίτευγμα της Δόξας μέχρι στιγμής, είναι πως σε 4 επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει μηδέν παθητικό. Από την άλλη ο Ορφέας, που παρουσίασε ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, έβαλε…δύσκολα στους αντιπάλους του, όμως τελικά ηττήθηκε με 1-0.

Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως ήταν ένα ντέρμπυ, όπως εξελίχθηκε, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μόλις στο 10ο λεπτό, οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αλλαγή, με τον Σεφκέτ Σελήμ, να ήταν αυτός που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο, δίνοντας την θέση του στον Κυριακόπουλο. Τελικά σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και θα επιστρέψει σχεδόν άμεσα.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 20′, όταν από φάουλ του Γεωργιάδη, ο Γκανούδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Καμζέλας απομάκρυνε, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, με το σουτ του Κυριακόπουλου να μπλοκάρει ο Πουλακίδας. Στο 41′ η εκτέλεση φάουλ του Ιωάννου πέρασε ανεκμετάλλευτη, αφού ο Εφτούν απομάκρυνε με τις γροθιές και το 0-0 παρέμεινε ως την ανάπαυλα.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, σημειώθηκε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Κακουλίδης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κυριακόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ορφέας έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 71′, όμως η κεφαλιά του Οσμάν, μετά την σέντρα του Γεωργιάδη, κατέληξε άουτ. Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του παιχνιδιού στο 75ο λεπτό, με το χλιαρό σουτ του Μπόζη να καταλήγει άουτ και το 1-0 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Μπόζης Α.): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Τάτσιος, Τρέσαλος, Καμζέλας, Κακουλίδης, Πασχάλης, Δαλή Ισμαήλ (90′ Χατζάκης), Σεφκέτ Σελήμ (10′ Κυριακόπουλος), Αντωνιάδης (87′ Κακανούδης), Μπόζης Δ.

Ορφέας Ξυλαγανής (Τσορμπατζόγλου): Πουλακίδας, Πενόπουλος, Ιωάννου, Γκανούδης, Γιαννακόπουλος (62′ Τροκάνας), Χουσεΐν Σινάν, Κομνηνός (62′ Δερέμπεης), Ζούκας, Αραμπατζής (77′ Ασπρομάτης), Γεωργιάδης, Γιαννακουδάκης (46′ Οσμάν).

Share it