Search

Δυναμική παρουσία σε τέσσερα σχολεία για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι Βασίλισσες Θράκης(+pics)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, γιορτάστηκε φέτος στα σχολεία της χώρας η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, αντικαθιστώντας τα μαθήματα με δράσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Με το σύνθημα «Αθλούμαι – ΧαράΖΩ το μέλλον», η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες, καθώς επίσης και την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, συνηθίζοντας σ’ έναν τρόπο ζωής και άσκησης που, ιδανικά, θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Οι Βασίλισσα της Θράκης συμμετέχοντας ενεργά και τιμώντας μαζί με τους μαθητές τη μέρα αυτή ,παρευρέθηκε με αντιπροσωπεία αθλητριών της στο 14ο , στο 9ο ,στο 6ο και στο δημοτικό σχολείο Ευμοιρου αφήνοντας ενθουσιασμένους τους μαθητές των σχολείων αυτών με τις περίτεχνες ενέργειες τους.

Έτσι οι παίκτριες της ομάδας Σοφία Ευθυμιάδου, Ευαγγελία Κατσαρού, Σέβη Μετοικίδου, Ζωή Βλάχου, Μαρία Γκονζάλες, Στέλλα Μαυρομάτη και η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη, συνοδευόμενες απο τον Υπεύθυνο αγωνιστικού τμήματος Απόστολο Κουτρουλό, έπαιξαν ποδόσφαιρο και συμμετείχαν στης αθλοπαιδιές που έγιναν για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Share it