Search

Τραυματίστηκε πάλι ο Αθανασιάδης!Ευχές για γρήγορα ανάρρωση από τους ποδοσφαιριστές του Μέγα!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου επικράτησε με 0-4 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, σε ένα ματς που άλλαξε έδρα την τελευταία στιγμή και διεξήχθη στο γήπεδο των Υφαντών.

Ωστόσο, για τους γηπεδούχους η ήττα τους πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μιχάλης Αθανασιάδης αποχώρησε από τον αγώνα ως τραυματίας, μετά από μια αλλαγή κατεύθυνσης που επιχείρησε, την ώρα που αγωνίζονταν. Υπενθυμίζουμε πως την περσινή σεζόν, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε υποστεί ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να χάσει την υπόλοιπη χρονιά στην Β’ Ερασιτεχνική. Επέστρεψε τον περασμένο μήνα στην αγωνιστική δράση, ενώ προχθές ήταν ο πρώτος του αγώνας μετά τον τραυματισμό του και το μυαλό όλων μετά την αναγκαστική αλλαγή του, “πήγε” στο κακό για μια ενδεχόμενη νέα ζημιά στο γόνατό του.

Σύμφωνα με τα τελευταία νεότερα και μετά την εκτίμηση του φυσικοθεραπευτή, ο τραυματισμός του δεν χρήζει ανησυχίας, όμως για παν ενδεχόμενο, θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική.

Παράλληλα ο Πέτρος Βιόπουλος, παίκτης και προπονητής του Ιάσμου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και οι ιθύνοντες του Μέγα, εύχονται, μέσω ανακοίνωσής τους, στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, καλή ανάρρωση και όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Share it