Search

Με γκολ Κυριζάκη η πρώτη νίκη του Κρόνου στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας

Χάρη σε τέρμα του Εβρίτη Γιώργου Κυριζάκη ο Κρόνος Αργυράδων πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της πρεμιέρας (εκτός με τον Πετριτή), ο Κρόνος Αργυράδων κατέκτησε το πρώτο του φετινό τρίποντο, κόντρα στον Οδυσσέα (που είχε κάνει το διπλό-έκπληξη στο Θινάλι, την 1η αγωνιστική).

Καθώς, η ομάδα του Βασίλη Ξάνθη, εκμεταλλευόμενη (και) την αποβολή του Ζώντου (διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για την απόφαση του Πουλημά), στο 25λεπτο, επιβλήθηκε με 2-0 του συγκροτήματος του Γκαμπέτα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Αργυραδίτικου σεφτέ; Ο Γιώργος Κυριζάκης, ο περυσινός δεύτερος σκόρερ της Α1, που με δύο δικά του γκολ, μέσα σε ένα δεκάλεπτο, τελείωσε νωρίς την ιστορία. Το πρώτο τέρμα του Κυρι-γκολ κόπιασε στο 32′, και το δεύτερο, στο 41′, μετά από ωραία μεταβίβαση του Κοιλιάρα.

Ο πρώην Superleague-άτος άσος, που περίπου στο 20λεπτο, είχε πλησιάσει στο δικό του σεφτέ, όμως, το τρομερό σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε στο δοκάρι του Σόκαλη (κατά τ’ άλλα, οι γηπεδούχοι είχαν μερικές ξυραφένιες σέντρες, που δεν βρήκαν αποδέκτη, μέχρι το προβάδισμά τους, αλλά κι ένα ακόμη καλό σουτ του Κοιλιάρα).

Όσο τώρα για την επανάληψη; Οι νικητές έριξαν το αγωνιστικό τους τέμπο, παρόλα αυτά, όμως, είχαν στιγμές για να σημειώσουν κι ένα τρίτο τέρμα.

Τέλος αναφορικά με τον Οδυσσέα; Οι Αυλιώτες υπήρξαν ανταγωνιστικοί (ως την αποβολή), και μάλιστα, είχαν 2-3 στιγμές που άγχωσαν τους Νότιους. Κυρίως, με το Γκιόκα (κεφαλιά άουτ) και το Χανδρινό (πλασέ άουτ).

Διαιτητής: Πουλημάς (Βραδής, Κυπριώτης)

ΚΡΟΝΟΣ (Β. Ξάνθης): Ζάχος, Πετρόγιαννης, Μεσημέρης, Ασπιώτης, Σάλα, Κονισπολιάτης, Στρατηγός, Κοιλιάρας, Παπαστεργίου, Κυριζάκης, Βλάσσης. Έπαιξαν κι οι: Π. Γραμμένος, Χρ. Γραμμένος, Ανυφαντής, Γραικός.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Γ. Γκαμπέτας): Σόκαλης, Φλαμούρ, Πατέλης, Χανδρινός, Ταουλάν, Ρομαντζάς, Κ. Μουζακίτης (Μπακιράτος), Ι. Μουζακίτης (Γκιόκας), Αουρέλ, Ζώντος, Αρμένης. Έπαιξαν κι οι: Aρμάντο, Ι. Μουζακίτης (Σούλος), Δολιανίτης, Κ. Μουζακίτης (Φλο).

Πηγή: corfusports.com

Share it