Search

Κοντά στον ΟΕΓΑ η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και η ΑΕΣΓΒΕ (photos)

Στο ΤΟΛ της Μαΐστρου όπου προπονούνται τα παιδιά του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν το Σάββατο ομοσπονδιακοί προπονητές.

Συγκεκριμένα τους αθλητές του ΟΕΓΑ επισκέφθηκαν και δίδαξαν ο υπεύθυνος ανάπτυξης αγοριών Χρήστος Κασιόλας, ο υπεύθυνος ανάπτυξης κοριτσιών Δημήτρης Γιαννουλίδης και η υπεύθυνη χορογραφιών, προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και διεθνής κριτής Σμαρώ Μήτσα. Παρών ήταν και ο ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ (Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος) Χρήστος Ψαθάς.

Η ανακοίνωση του ΟΕΓΑ:

«Ευχαριστούμε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και την ΑΕΣΓΒΕ για τις πρωτοβουλίες επιμόρφωσης, παρακολούθησης και ενδιαφέροντος προς τον σύλλογό μας!!

Εκφράζουμε την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μας στον Πρόεδρο της ΑΕΣΓΒΕ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΨΑΘΑ, τον υπεύθυνο ανάπτυξης αγοριών κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΣΙΟΛΑ, τον υπεύθυνο ανάπτυξης κοριτσιών κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗ και την υπεύθυνη χορογραφιών, προπονήτρια ενόργανης γυμναστικής, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και διεθνή κριτή κ. ΣΜΑΡΩ ΜΗΤΣΑ, για την άψογη διδασκαλία και συνεργασία τους στην προπόνηση των αγωνιστικών μας τμημάτων.

Μέλλημά μας η βελτίωση των παιδιών και η ποιοτική, μεθοδική και ουσιαστική δουλειά των προπονητών».

Share it