Search

Pregame Γ΄Εθνικής: Όσα πρέπει να ξέρετε για τα παιχνίδια των ομάδων της Θράκης την 2η αγωνιστική(16:00, LIVE Sportsaddict)

Σέντρα στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με δύσκολες εξόδους για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών, το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική για τον Άρη Αβάτου, ενώ φυσικά δεν λείπει και μια Θρακιώτικη μάχη με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να υποδέχεται την ΑΕΔ.

Το σημερινό pre game, όπως και την live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Υπεραγορά Κρεάτων, Αλαντικών & Τυροκομικών ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΧΑΣ

Στο κρεωπολείο «Νίκος Τρίχας» θα βρείτε καθημερινά, εύγευστα προϊόντα, ντόπιας παραγωγής και εξαιρετικής ποιότητας. Θα μας βρείτε στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Με αρκετά προβλήματα  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Ο κόουτς των πρωταθλητών της ΕΠΣ Θράκης θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του αμυντικού Μίλερ και του σέντερ φορ Σαμαρά, ενώ απόντες θα είναι και οι Κούτρας & Δερμετζίδης. Αντίθετα επιστρέφει για τη Δόξα ο Λεφής. Θυμηθείτε ΕΔΩ τον μεταγραφικό απολογισμό της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Απο την άλλη η ΑΕΔ με ψυχολογία μετά την πρεμιέρα με νίκη επί του Νέστου θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή έχοντας την συμπαράσταση και αρκετών της φίλων.  Τα  δύο νέα πρόσωπα είναι ο νεοαποκτηθείς Δολαπτσόπουλος και ο 16χρονος Αλεξακίδης που προωθήθηκε από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα. Αντίθετα, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Αλί Κοτζά. Θυμηθείτε ΕΔΩ τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕ Διδυμοτείχου

Ιστορικό το σημερινό παιχνίδι για τον Άρη Αβάτου που θα υποδεχτεί την Ελπίς Σκουτάρεως στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορία του. Ο τεχνικός της ξανθιώτικης ομάδας  δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έτσι πήρε όλους τους παίκτες που έχει διαθέσιμους μαζί του, με την αποστολή να βγαίνει πριν την σέντρα του αγώνα. Θυμηθείτε ΕΔΩ τον μεταγραφικό απολογισμό του Άρη Αβάτου

Χωρίς δύο θα ταξιδέψει στην Ξάνθη η Ελπίδα Σκουτάρεως καθώς εκτός έμειναν οι Στεφανίδης και Σαϊνατούδης έχοντας όμως και μια νέα μεταγραφή.

Με τον Θόδωρο Αθανασίου να μένει εκτός λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι ολοκλήρωσε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Αετό Ορφανού στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Θυμηθείτε ΕΔΩ τον μεταγραφικό απολογισμό του Ορφέα Ξάνθης 

Με καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία με την Καρπερή στις Σέρρες και τη νίκη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Καβάλας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς κόντρα στον Ορφέα ο Αετός Ορφανού.

Χωρίς Γιαννακιτσίδη και Αχμέτ Σαμέτ αλλά έχοντας για πρώτη φορά τους  Κρεμμύδα και Καραγιαννίδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Δόξας Προσκυνητών για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, με την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη να θέλει το κάτι παραπάνω απο απλώς μια καλή εμφάνιση. Θυμηθείτε ΕΔΩ τον μεταγραφικό απολογισμό της Δόξας Προσκυνητών.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με νέο Γενικό Αρχηγό ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου που προέρχεται απο την ήττα με 2-0 στις Σέρρες απο το  Σκούταρι.

Αναλυτικά οι διαιτητές  και το πρόγραμμα του 1ου ομίλου που θα έχετε την δυνατότητα μέσα απο το LIVE του Sportsaddict να μαθαίνεται την ζωντανή εξέλιξη των αγώνων:

Γ’ Εθνική – 2η αγωνιστική
Κυριακή 8/10 – 16:00

1ος όμιλος
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμότειχου
Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας), βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας)

Νέστος Χρυσούπολης-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής
Διαιτητής: Κιγιτζή (Θράκης), βοηθοί: Δημητριάδης, Γκιόση (Θράκης)

Απόλλων Παραλιμνίου-Καβάλα
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας)

Αετός Ορφανού-Ορφέας Ξάνθης
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς), βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς)

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών), βοηθοί: Κρυώνας, Αναστασιάδης (Σερρών)

Άρης Αβάτου – Ελπίς Σκουτάρεως

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Έβρος), βοηθοί: Τερζόπουλος, Κίτσος(Έβρου)

Share it