Search

Με ανατροπή η πρώτη νίκη των Προσκυνητών στη Γ’ Εθνική!

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ορφέα Ξάνθης με 2-1, η Δόξα Προσκυνητών επικράτησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και μάλιστα με ανατροπή.

Μπορεί ο Ξηροπόταμος να ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Μπερούκα με σουτ έξω από την περιοχή στο 12′, οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη όμως δεν το έβαλαν κάτω.

Αρχικά στο 28′ ο Βάσκος βρήκε δίχτυα, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 56′ η Δόξα θα φτάσει στην ισοφάριση μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ. Ο Τρίχας θα πασάρει στον Βάσκο, εκείνος θα σπάσει ωραία στον Σιδηρόπουλο ο οποίος θα σουτάρει για το 1-1.

Στο 75′ ο Βάσκος από δημιουργός θα γίνει σκόρερ, όταν μετά από σέντρα του Γιαννακιτσίδη θα διαμορφώσει με κεφαλιά το τελικό 2-1 για την ομάδα της Ροδόπης.

Με αυτή τη νίκη η Δόξα έφτασε τους 3 βαθμούς, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Άρη Αβάτου.

Συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου (Λευκόπουλος): Κιουμουρτζής, Χριστοφορίδης, Κονταξής (Δράμπαλης), Γκαρακλίδης (Τσιάρας), Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Άρμεν, Παπίτσας (Αμαραντίδης), Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

Δόξα Προσκυνητών (Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Κρεμμύδας, Δελή Μεμέτ Χακάν (Γιαννακιτσίδης), Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

Share it