Search

Α’ ΕΠΣ Θράκης: 2η αγωνιστική-Pre Game

Λίγες ώρες πριν τις 16:00 και η σέντρα της δεύτερης αγωνιστικής πλησιάζει. Όλες οι ομάδες πλέον μετά και την δύσκολη, λόγω καιρικών συνθηκών, πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας, βρίσκουν τον ρυθμό τους, μπορούν να έχουν σαφέστερη εικόνα για τους αντιπάλους τους και ετοιμάζουν το πλάνο, με το οποίο θα πετύχουν τον στόχο τους.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Το προηγούμενο Σάββατο στην 1η αγωνιστική με νίκη ξεκίνησαν τα “μεγάλα” φαβορί για τον τίλο, ήτοι οι ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Ελπίδα Σαπών και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ενώ τους τρις βαθμούς κατέκτησαν επίσης οι Ορφέας Στρύμης και Ορφέας Ξυλαγανής. Από το σημερινό πρόγραμμα της 2ης στροφής του πρωταθλήματος, ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στην Δόξα Γρατινής και τον Ορφέα Ξυλαγανής. Η Ελπίδα Σαπών αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας, ενώ επικύνδυνες εξόδους σε δύο από τους νεοφώτιστους έχουν Κόσμιο και Ίασμος. Η Δόξα Σώστη που την περασμένη εβδομάδα έφυγε για άλλη μια φορά με άδεια χέρια από την έδρα του Μέγα, υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, ενώ σε ένα σημαντικό ματς που θα γίνει στον Πολύανθο, ο Κομψάτος φιλοξενεί την Αναγέννηση Παγουρίων.

Ξεκινάμε από τις Σάπες, όπου η Ελπίδα υποδέχεται τον Ορφέα Στρύμης. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να συνέρχονται γρήγορα από τη “σφαλιάρα” του κυπέλλου και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Οι παίκτες του κυρίου Χαριτόπουλου, ενδέχεται να παρουσιαστούν το ίδιο συγκεντρωμένοι και στον σημερινό αγώνα, όπου αντιμετωπίζουν τον Ορφέα Στρύμης, με μοναδικό στόχο την νίκη. Από την άλλη η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου, που μεσοβδόμαδα νακοίνωσε και την απόκτηση του Μάριου Γλαντζίνα από την Δόξα Υφαντών, ξεκίνησε επιτυχώς το πρωτάθλημα μετά την νίκη με 1-0 επί της Μεσσούνης. Το σημερινό ματς, είναι σαφώς υψηλότερης δυσκολίας, δεδομένου όμως πως δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών, η Στρύμη θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο της Μεσσούνης, η τοπική ομάδα στο πρώτο της φετινό εντός έδρας ματς στην Α κατηγορία, φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Ο κόουτς των γηπεδούχων κύριος Τσαλίδης, γνωρίζει πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αν δεν είχε απωλέσει το πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα που προβλέπεται ακόμη πιο συναρπαστικό από το περσινό κάθε “πεταμένος” βαθμός ενδέχεται να μετρήσει. Το Κόσμιο έδειξε τα δόντια από την 1η κιόλας αγωνιστεί φιλοδωρώντας τον Κομψάτο με πέντε τέρματα. Κατεβαίνει πάνοπλο στον σημερινό αγώνα και είναι το φαβορί για την νίκη.

Στο νεοσύστατο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Για τους ασπρόμαυρους η πεντάρα από την Ελπίδα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πρεμιέρα τους στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο σήμερα αγωνιζόμενοι στην έδρα τους και με την ιδιαιτερότητα του πλαστικού χλοοτάπητα, ευελπιστεί να πραγματοποιήσει την έκπληξη απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ένας Μέγα, ο οποίος τα χρειάστηκε στο πρώτο μέρος, είναι η αλήθεια, απέναντι στην Δόξα Σώστη, όμως στο δεύτερο μέρος αποδίοντας πολύ καλύτερα κέρδισε τους τρεις βαθμούς. Ο Πέτρος Βιόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Χασάν Χισήμ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολος ακόμη και για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας.

Ιστορική και γιορτινή χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα και στον Πολυάνθο, όπου ο Κομψάτος θα αγωνιστεί στο γήπεδό του, για πρώτη φορά στην Α κατηγορία, με αντίπαλο την Αναγέννηση Παγουρίων. Αμφότερες οι δύο ομάδες κατέκτησαν φέτος την άνοδό τους και το σημερινό ματς αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι ανακοίνωσαν πρόσφατα την απόκτηση των Μανουσάκη και Ψιλάκη, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου και θα είναι στην διάθεση του, πιθανότατα και για το σημερινό παιχνίδι. Από την άλλη στην Αναγέννηση, δεν κατάφεραν και πολλά την η αγωνιστική με αντίπαλο τον Ορφέα Ξυλαγανής, όμως το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό, αφού και ο Κομψάτος έχει σαν μεγάλο στόχο την παραμονή.

Λίγα χιλιόμετρα ανατολικότερα, η Δόξα Σώστη υποδέχεται τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Αμφότερες οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα, η μεν Δόξα από τον Ίασμο και ο δε Σπάρτακος από την Γρατινή. Οι γηπεδούχοι που παρουσιάστηκαν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο πρώτο μέρος με τον Μέγα, φάνηκε να επηρεάζονται από την γρήγορη ισοφάρισε του δευτέρου μέρους και τελικά γνώρισαν την ήττα. Εξαιρετική ήταν η καθοδήγηση από τον πάγκο, από τον κόουτς κύριο Παναγιώτη Τσιπουργκένη, που σήμερα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Τέφο και πιθανότατα και τον Ανδρίκου. Ο κύριος Κώστας Γεμενετζής από την άλλη, ευελπιστεί την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του, η οποία θα πρέπει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, σε ένα ματς-εξάδας.

Τέλος στο γήπεδο του Κάλχα η Δόξα Γρατινής υποδέχεται τον Ορφέα Ξυλαγανής στο πιο πολυαναμενόμενο ματς της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι δύο ομάδες ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αφού πέτυχαν από πέντε τέρματα και στο σημερινό ματς θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους. Πολύ θετικό το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, ειδικότερα μετά και την διάγνωση για τον τραυματισμό του Νίκου Παπαδόπουλου, που θα επιστρέψει τελικά το πολύ σε δύο μήνες. Από την άλλη ο Ορφέας, που αγωνίζεται για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας, παρουσιάζεται έτοιμος, για το μεγάλο αυτό ματς, με σκοπό να αποσπάσει το αποτέλεσμα της αγωνιστικής.

Από σήμερα, όλοι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Στρύμης

ΑΟ Μεσσούνης-ΠΑΟΚ Κοσμίου

ΠΑΟΚ Κομοτηνής-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου

Κομψάτος Πολυάνθου-Αναγέννηση Παγουρίων

Δόξα Σώστη-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Ξυλαγανής

Share it