Search

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Ξενιτίδης και άλλοι πέντε! Η εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή και η ευκαιρία στους Νέους

Την ευκαιρία να κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αποφάσισε να δώσει ο Τάκης Λεμονής., με έξι παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού ανάμεσα τους και ο ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα “Γαύρος”, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” ανέβασε στην πρώτη ομάδα τους Βρουσάι, Κηπουρό, Ξενιτίδη, Νικοπολίδη, Σκαφίδα και Αγγελόπουλο.

Οι έξι νεαροί «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Νέων του συλλόγου, θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα όσο καιρό λείπουν οι διεθνείς και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν και να εξελίξουν το ταλέντο τους.

Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του παρακολουθούν στενά τις Κ20 και Κ17 του Ολυμπιακού και έχουν άψογη συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας. Άλλωστε ο Ξενιτίδης όπως και άλλοι νεαροί του Ολυμπιακού είχαν την αντίστοιχη ευκαιρία και πέρσι όσο ήταν στον πάγκο ο Λεμονής, με τον Έλληνα τεχνικό να δείχνει εμπιστοσύνη στους ταλαντούχους Νέους της ομάδας του Πειραιά.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ξανθιώτης μέσος έγινε πρόσφατα επαγγελματίας, και είναι απο τους βασικούς στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υποχρεώσεις της ομάδας στο Youth League.

Share it