Search

Ήρθε για να μείνει ο Άρης Αβάτου! Ο μεταγραφικός απολογισμός του Άρη στην πρώτη του παρουσία στην Γ’ Εθνική

Με όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες και πλάνο σε βάθος χρόνου προετοιμάστηκε για την ιστορική πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αβάτου προχώρησε σε πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της θέλοντας να δημιουργήσει όσο το δυνατό πιο δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο για να μπορεί να σταθεί στην κατηγορία και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνολικά οι νταμπλούχοι Ξάνθης απέκτησαν 10 ποδοσφαιριστές, όλοι τους απο την Ξάνθη με τους τέσσερις μάλιστα να προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη ενώ και οι έτεροι πέντε έχουν περάσει απο την μεγάλη ομάδα του Νομού. Δείχνοντας έτσι η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη την διάθεση της να βασιστεί σε έναν κορμό αποτελούμενο απο Ξανθιώτες έχοντας μάλιστα και αρκετά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Πέρα όμως απο τις μεταγραφές αρκετές ήταν και οι αποχωρήσεις απο τον σύλλογο, με συνολικά 10 παίκτες να αποχωρούν απο τον σύλλογο, με τους περισσότερους πλην Πασχαλάκη να συνεχίζουν σε ομάδες ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της αλλά και της γειτονικής Καβάλας.

Στο τεχνικό τιμ ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Ηλίας Κοτόπολους, εμπιστεύεται και τη νέα χρονιά τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην Γ’ Εθνική, με τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη να συνεχίζει στον πάγκο του Αβάτου έχοντας στο πλευρό του σε ρόλο βοηθού και γυμναστή τον Μιχάλη Μιχαηλίδη, αλλά και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μπόσβελη.

Η ομάδα του Αβάτου που φέτος θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Φελώνης, βγάζει υγεία που διαχέεται και απο την ενισχυμένη διοίκηση της, αλλά και έχοντας σημαντική στήριξη απο το φίλαθλο κοινό του Τοπείρου και όχι μόνο. Άλλωστε ο Άρης Αβάτου είναι αυτή την στιγμή ο μεγάλος εκπρόσωπος του Δήμου Τοπείρου σε Εθνικές κατηγορίες.

Όσον αφορά την προετοιμασία του ξανθιώτικου συλλόγου η ομάδα του Άρης Αβάτου έδωσε συνολικά 11 φιλικά παιχνίδια και άλλα τρία για το Κύπελλο. Στα φιλικά του ο Άρης είχε απολογισμό 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με  27-22 τέρματα. Ενώ στο Κύπελλο προκρίθηκε με άνεση κερδίζοντας Θαλασσιά, Ασπίδα και Μαγικό με συνολικά σκορ 10-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά οπού θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο Δροσερού.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τον μεταγραφικό απολογισμό του Άρη Αβάτου, που ξεκίνησε με το αριστερό την παρουσία της στην Γ’ Εθνική γνωρίζοντας την ήττα στην Καβάλα(θυμηθείτε ΕΔΩ) και έχει μπροστά της ένα ακόμη δυνατό ματς αυτή την φορά εντός κόντρα στην Ελπίδα Σκουτάρεως:

ΗΡΘΑΝ: Πέτρος Σαρηγιαννίδης(Αν. Θαλασσιάς), Βαγγέλη Τιφτίκης(Αετός Τοξοτών), Εμίν Εμίνογλου(Κεντητή), Κυριάκος Κελεσιάδης(Σέρρες), Κώστας Κουτίνης(Αν. Θαλασσιάς), Κωνσταντίνος Τουργαίδης(Αν. Θαλασσιάς), Γιώργος Ψεμματάς(Κ20 Ξάνθη), Γιάννης Καλαϊτζίδης(Κ20 Ξάνθη), Γιάννης Μίχογλου(Κ20 Ξάνθη), Θωμάς Βαφειάδης(Κ20 Ξάνθη),

ΕΦΥΓΑΝ: Χριστόφορος Θωμαίδης, Βασίλης Γκιόλης, Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πουρναράκης(Κεσσάνη Ερασμίου), Τάσος Δεσύλλας(Κεραυνός Πέρνης), Σουκρή Σουκρήογλου(Κεραυνός Πέρνης), Ανδρέας Δασκαλάκης(Άρης Πετεινού), Ντουμπάν Τουράν(Ασπίδα Ξάνθης), Δάνης Ξανθόπουλος(ΑΕ Ξάνθης), Χρήστος Πασχαλάκης(Ορφέας Ξάνθης),

Share it