Search

Ναυαγεί η προσπάθεια για παρουσία της Εθνικής το 2004 στην Ξάνθη! Οι λόγοι και το Plan B

Προς ναυάγιο οδηγήθηκε η προσπάθεια Δήμου Ξάνθης και ΠΑΕ Ξάνθη να φέρουν την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, Εθνική μας ομάδα, καθώς ο αριθμός των πρωταθλητών Ευρώπης που απάντησε θετικά στην πρόσκληση ήταν σχετικά μικρός, μια και παρά την θετική διάθεση που υπήρχε πολλά απο τα μέλη της Εθνικής του 2004 λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα ήταν εφικτό να ταξιδέψουν στην Ξάνθη.

Έτσι με τον αριθμό των παικτών που απάντησαν θετικά να μην φτάνει για συμπλήρωση 11αδας, αποφασίστηκε να μην γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς στόχος ήταν ο εορτασμός των 50χρονων να γίνει με ένα μεγάλο παιχνίδι γιορτή και απο την στιγμή που δεν θα μπορούσε να βρεθεί η Εθνική του 2004 σύσσωμη η έστω ο μεγαλύτερος αριθμός, η ΠΑΕ που χειρίζεται το πρόγραμμα του εορτασμού για την Κυριακή προχώρησε στην απόφαση να προχωρήσει σε νέα λύση.

Το Plan B της ξανθιώτικης ομάδας, το οποίο θα οριστικοποιηθεί στην τελική συνάντηση της Πέμπτης με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης, είναι το διήμερο εορτασμού των 50χρονων του ΑΟΞ που διοργανώνει ο Δήμος Ξάνθης θέλοντας να τιμήσει τον μεγάλο σύλλογο της Ξάνθης να ολοκληρωθεί με φιλικό παιχνίδι μεταξύ παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Υπάρχει βέβαια και ακόμη μια λύση η οποία ωστόσο δεν διαρρέεται απο την ξανθιώτικη ομάδα  που θέλει ο αγώνας να είναι μια μεγάλη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Θυμίζουμε πως στην μεγάλη γιορτή το παρών θα δώσει και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Χρήστος Πανόπουλος, ενώ στην σαββατιάτικη εκδήλωση αναμένεται να τιμηθούν τουλάχιστον 100 μορφές της ιστορίας του συλλόγου(προπονητές, πρόεδροι και παίκτες) 

Share it