Search

Απίστευτο, πρώην παίκτης της Ξάνθης ξυλοκοπήθηκε απο οπαδούς της ομάδας του!

Σοκ στην Πολωνία! Οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια (γνωστοί για το σκληρό τους πρόσωπο) επιτέθηκαν και χτύπησαν παίκτες της ομάδας τους, επειδή έχασαν 2ο σερί ματς! Θύμα τους και ο Αρκάντιους Μάλαρτζ. 

Το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας θεωρούνται από τους πιο σκληροπυρηνικούς στην Ευρώπη επιβεβαίωσε μερίδα εξ αυτών!  Μετά τη δεύτερη σερί, εκτός έδρας ήττα της ομάδας τους από τη Λεχ Πόζναν, με το βαρύ, μάλιστα, 3-0, περίπου 70 εξαγριωμένοι φίλοι της πρωταθλήτριας Πολωνίας περίμεναν τους παίκτες στο πάρκινγκ του γηπέδου της Λέγκια (αφού εκεί είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους) και τους χτύπησαν, όντας σε έξαλλη κατάσταση!

Υπήρξαν, δε και πληροφορίες για ξυλοδαρμό σε μέλη του προπονητικού τιμ, αλλά διαψεύστηκαν από τον Κροάτη προπονητή, Ρομέο Γιόζακ.

Οι Πολωνοί, συγκεκριμένα, γράφουν ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Αρκάντιους Μάλαρτζ, όπως και οι Μίχαλ Κούχαρτσικ, Σεμπάστιαν Σιμάνσκι, αλλά και ο βοηθός προπονητή της Λέγκια, Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, έφαγαν το περισσότερο ξύλο από τους οπαδούς, ενώ οι υπόλοιποι τη γλίτωσαν… με λιγότερο!

Μάλιστα απείλησαν ότι θα κάνουν πάλι το ίδιο, αν επαναληφθούν τέτοιες παθητικές εμφανίσεις, που έχουν φέρει την ομάδα στην 8η θέση.

Share it