Search

Πρεμιέρα με το «δεξί» για την ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική, 1-0 το Νέστο Χρυσούπολης!

Νίκη με το… καλημέρα στη Γ’ Εθνική σημείωσε η Α.Ε Διδυμότειχου στην έδρα της επί του Νέστου Χρυσούπολης.

Σε ένα ματς στο οποίο οι γηπεδούχοι με την βοήθεια των 400-500 φιλάθλων τους (παρά το γεγονός ότι έγινε Δευτέρα μετά τη χθεσινή αναβολή), ήταν καλύτεροι και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Γιαννόπουλο στο 15′ και 33′ & Αβογιάν στο 25′. Μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 77′ όταν μετά από πάσα του Γιαννόπουλου ο Εμρέ πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-0 το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Εβρίτες δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα στο Νέστο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση η οποία τους έδωσε το πρώτο τρίποντο στη χρονιά.

Συνθέσεις:

ΑΕ Διδυμοτείχου (Τελκίνσκι): Συριτουδης Κ. ,Θάνος, Παντελίδης (85” Παππούδης), Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος Σ., Πατιαλάκας, Αβογιάν, Εμρέ (88′ Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλος, Ιντζές (73′ Καζάλας).

Νέστος Χρυσούπολης (Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Παυλακάκης, Χουσινέτζ, Μπαντάνης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρόλ (46′ Μιχαηλίδης), Τζανακτσόγλου (71′ Κοβάτσης), Βούργοτζ (61′ Μαϊδάνος).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ SPORTSADDICT ΕΔΩ!

 

Share it