Search

Pre Game: Στην Κέρκυρα με στόχο να σπάσει την “κατάρα” του διπλού η Ξάνθη!

Αναζητώντας το πρώτο της διπλό στο νησί των “Φαιάκων” ρίχνεται στην μάχη του ΕΑΚ Κέρκυρας η Ξάνθη, που στις 18:15 θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα αναζητώντας πέρα απο το πρώτο διπλό στην Κέρκυρα και την επιστροφή της στις νίκες μετά την εκτός έδρας νίκη της 2ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προέρχεται απο την τρίτη διαδοχική εντός έδρας ισοπαλία, αυτή την φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους παίκτες του ΑΟΞ παρά το δοκάρι του Μπρίτο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει σε κλειστές άμυνες η Ξάνθη, ωστόσο είναι και μια ομάδα που έχει αποδείξει πως δύσκολα δέχεται τέρμα(έχει δεχτεί 2 σε 5 ματς). Για το ματς με την Κέρκυρα η ομάδα της Ξάνθης παρουσιάζεται πάνοπλη και αποφασισμένη πριν την διακοπή για τις Εθνικές να επανέλθει στις νίκες(θυμηθείτε την αποστολή ΕΔΩ).

Συνεχίζει να παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα η Κέρκυρα που με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο της μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα αλλά σαφώς αποδίδει καλύτερα. Οι Φαίακες προέρχονται απο την εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό παρότι άξιζε τη νίκη. Για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη ο Βοσνιάδης δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες(θυμηθείτε την αποστολή ΕΔΩ)

Ο Κυριακάτικος αγώνας Κέρκυρα – Ξάνθη είναι ο 16ος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι δέκα από τις προηγούμενες δεκαπέ­ντε αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, ενώ στις νίκες προηγείται η Κέρκυρα με τρεις, έναντι δύο της Ξάνθης. Τα 15 ματς ήταν επίσημα στο πλαίσιο της Α΄Εθνικής ή Super League και μόνο το ένα φιλικό κι αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας των δύο ομάδων στη Βουλγαρία και έληξε ισόπαλο 0-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει νικήσει την άλλη εκτός έδρας. Το πρώτο ραντεβού είχε γίνει στις 21/11/2004 με οικοδεσπότη τον ΑΟ Κέρκυρα στο ΕΑΚΚ για την 8η αγωνιστική της Α Εθνικής, με την Κέρκυρα να κερδίζει με 3-0, ενώ στο περσινό ματς οι Φαίακες κέρδισαν με 1-0.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Γιώργος Μπλάνας(Μεσσηνίας) με βοηθούς τους  Πήττα (Ηλείας) & Κοντίζα (Πει­ραιά). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Novasports2.

Share it