Search

“Έπεσε” μαχόμενος ο Άρης Αβάτου απο την πιο ουσιαστική Καβάλα που κέρδισε με τρία…Ξανθιώτικα γκολ!

Με το αριστερό ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου, που παρότι στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην Καβάλα δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ήταν εξαιρετικά στημένη, είχε αρκετές καλές στιγμές όμως τρία λάθη στην άμυνα έδωσαν την δυνατότητα στον πρώην παίκτη των Ακαδημιών της Ξάνθης, Νίκο Βαλαβανόπουλο να βρει τον χώρο και με τα δύο τέρματα του να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Καβάλας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ όταν ο Βαλαβανόπουλος εκμεταλλεύτηκε το αδύναμο διώξιμο του Αμουτζάκη και μετά απο την πάσα του Παπαδόπουλου πέρασε τον κίπερ του Αβάτου και απο κοντά έκανε το 1-0. Η απάντηση των ξανθιωτών ήταν σχετικά άμεση με τον Πάρη Κοτόπουλο στο 30′ να τσιμπά με ωραίο τρόπο την μπάλα νικώντας τον Δήμιζα για το 1-1. Το ισόπαλο αποτέλεσμα όμως δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ μια και στο 43′ μετά απο αναμπουμπούλα στην άμυνα η μπάλα κόντρα στον Πέτρο Σαρηγιαννίδη και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων με τους Καβαλιώτες με αυτό τον τυχερό τρόπο να παίρνουν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και 63′ σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Νίκο Βαλαβανόπουλο με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου να κάνει το 3-1. Η ομάδα του Αβάτου προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο κίπερ των Καβαλιώτων είχε εξαιρετική αντίδραση τόσο στο σουτ του Χαριτίδη στο 70′ όσο και στην προσπάθεια του Κουόπουλου στο 77′.

Ήττα με…οφέλη για τον Άρη Αβάτου που έδειξε πως θα είναι απο τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, με την Καβάλα του Κώστα Ανυφαντάκη παρά τις απουσίες που είχε, και κυρίως του Ρομπέρ να δείχνει στο γήπεδο γιατί θεωρείται απο πολλούς ως ένα απο τα φαβορί για την άνοδο.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ(Κ. Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης(70` Παπαστεριανός) , Κεϊτά(82` Αδαμάκης) , Μπλιός(67` Χατζηκυριάκου), Βαλαβανόπουλος(86` Τζιτζιφάκος).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Κούτρας(80` Κουτίνης), Ψεμματάς(46` Καλαϊτζίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος(62` Γκέκας), , Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(90` Κελεσιάδης) , Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

Photos Credit: Proininews.gr

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Share it