Search

LIVE: Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αγώνων της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης!

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι πρεμιέρα σήμερα για τα LIVE του Sportsaddict και στην ΕΠΣ Θράκης, με την σελίδα μας να καλύπτει τα σημερινά ματς της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας, μεταφέροντάς σας  λεπτό προς λεπτό, με πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλα τα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Με όλους τους αγώνες να ξεκινούν στις 16:30 το Sportsaddict θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των παιχνιδιών με τα γκολ και τους σκόρερ από όλα τα ματς. Το LIVE θα ανανεώνεται, όποτε υπάρχει αλλαγή σκορ σε κάποιο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να πατάτε είτε ανανέωση είτε F5.

Την σημερινή live ενημέρωση, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

Η εταιρία μας Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Αναλυτικά οι αγώνες:

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Ορφέας Στρύμης-Μεσσούνη 1-0 (Τελικό)

Σκόρερ:44′ Μαυρόπουλος

Διαιτητές: Χαμαλίδης, Γιασάρης, Καρακασίδης

 

Γήπεδο Σαπών: Ελπίδα Σαπών-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 5-1 (Τελικό)

Σκόρερ:1′,40′ Αμέτ Ερκάν, 10′,24′ Σωμαράκης, 78′ Πάλι Ερβις/43′ Κελεσίδης

Διαιτητές: Κουμπαράκης, Γκιόσης, Μπαλάφας

 

Γήπεδο Κοσμίου: ΠΑΟΚ Κοσμίου-Κομψάτος Πολυάνθου 5-0 (Τελικό)

Σκόρερ: 20′ Μυστρίδης, 48′ Πότσης, 62′ Αληοσμάν Τζενγκίζ, 82′, 89′ Ξενάκης

Διαιτητές: Ντοσίδης, Τσιαβδαρίδης, Μωραϊτης

 

Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 3-1 (Τελικό)

Σκόρερ: 47’Ογκουνσότο, 57′ Αμοιρόπουλος, 65′ Καραγεωργόπουλος (αυτ)/22′ Παπασωτηρίου

Διαιτητές: Κιγιτζή, Δημητριάδης, Τζιώτζιος

 

Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Αναγέννηση Παγουρίων-Ορφέας Ξυλαγανής 1-5 (Τελικό)

Σκόρερ: 60′ Σαρακατσάνης/18′,25′ Γεωργιάδης, 31′ Αραμπατζής, 85′ Απαλαγάκης, 90+1′ Στυλιανίδης

Διαιτητές: Κακουλίδης, Χαρίτσης, Γαρδικιώτης

 

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Γρατινής 0-5 (Τελικό)

Σκόρερ:3′,47′ Μπόζης Δ., 20′, 84′ Αντωνιάδης, 58′ Μουζασβίλι

Διαιτητές: Δρακίδης, Δανδανίδης, Καραγιάννης

Share it

Μία Απάντηση