Search

Ντεμπούτο με γκολ για τον Πάτρικ Ογκουνσότο και για ακόμη επτά ποδοσφαιριστές!

Άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός φορ, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ στην απέναντι γωνία, ισοφάρισε στο 47′ για την ομάδα του, δείχνοντας τον δρόμο της ανατροπής. Φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ δέχθηκε και τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Παρόμοια πρώτη εμφάνιση με την ομάδα τους, δηλαδή με γκολ, πραγματοποίησαν ακόμη 7 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Μαυρόπουλος, που μετακόμισε από το Σιδηροχώρι στον Ορφέα Στρύμης, χάρισε την νίκη στην ομάδα του με το τέρμα που πέτυχε στο 44′. Ο Μυστρίδης στην επανεμφάνισή του με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, άνοιξε το σκορ στο 20′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο συμπαίκτης του Φώτης Ξενάκης, που αποκτήθηκε από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, πέτυχε τα δύο τελευταία τέρματα των ασπρόμαυρων.

Στον αγώνα του Ιάσμου σκόραραν στην πρώτη τους εμφάνιση και οι Αμοιρόπουλος, που επέστρεψε στον Μέγα μετά από επτά χρόνια και Παπασωτηρίου, με τον τελευταίο να κάνει το 0-1, απέναντι στην παλιά του ομάδα. Ο Κελεσίδης του ΠΑΟΚ Κομοτηνής στην πρώτη του συμμετοχή, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, ενώ τέλος με γκολ ξεκίνησε και η πορεία του Αραμπατζή στον Ορφέα Ξυλαγανής.

Share it