Search

Το ευχαριστώ της ΑΕ Κομοτηνής στον φυσιοθεραπευτή Στέλιο Κουσίδη! Στο τελικό στάδιο η προετοιμασία

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Στέλιο Κουσίδη, εξέδωσε η ΑΕ Κομοτηνής θέλοντας να γνωστοποίηση την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη μια σαιζόν.

Παράλληλα οι παίκτες της ομάδας απόλαυσαν τον καφέ τους στα Mikel Κομοτηνής με κεντρικό σημείο της συζήτησης φυσικά την προετοιμασία της ομάδας που έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 15 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση για τον Στέλιο Κουσίδη αναφέρει:

Η οικογένεια του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής ευχαριστεί τον Στέλιο Κουσίδη, πτυχιούχο Φυσιοθεραπευτή, για την ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ομάδα μας, καθώς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ιατρικού σταφ.

Ο Στέλιος Κουσίδης, αποτελεί τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας για την σεζόν 2017/18 Αποτέλεσε αθλητή των ακαδημιών μας ενώ αποφοίτησε απο το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονικης το 2014.

Από τότε παρακολουθεί τακτικώς σεμινάρια πανω στην νευρολομυοσκελετική Φυσικοθεραπεία. Ασχολείται με την ομάδα , αφενός ως ενα δείγμα ευγνωμοσυνης στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του αθλητικά βήματα και αφετέρου για να επεκταθεί στην Αθλητική φυσικοθεραπεία.

Share it