Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων! Θα καταφέρει φέτος να μπει στα play-off;

Ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί και μία από τις πιο άτυχες ομάδες τις περασμένης χρονιάς. Ο Σπάρτακος, ο οποίος πέρυσι τερμάτισε στην 1η θέση των play-out, δηλαδή 7ος στην γενική βαθμολογία, μπορεί προφανώς να εξασφάλισε άνετα και με μεγάλη διαφορά την παραμονή του στην κατηγορία, όμως παρόλο το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε, δεν κατάφερε να εισέλθει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας την ύστατη στιγμή.

Αρχικά, οι Άγιοι Θεόδωροι αποτελούν άλλη μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η οποία άλλαξε προπονητή. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπαχαρίδη που ανέλαβε πλέον την Δόξα Προσκυνητών, το κενό του θα καλύψει άλλος ένας κόουτς με προϋπηρεσία στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού. Ο Κώστας Γεμενετζής, λοιπόν, που έχει ήδη περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα, οδηγώντας την στους ομίλους του Κυπέλλου, καλείται να επαναφέρει τον Σπάρτακο στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Εν συνεχεία, ο Σπάρτακος άλλαξε αρκετά και ως προς τις μονάδες του. Ξενοδοχίδης Ηλίας και Γιώργος και Χακάν Βελή θα αγωνίζονται πλέον στην Δόξα Προσκυνητών, Τασίδης και Γαλεάδης θα αγωνίζονται σε τμήματα υποδομής ομάδων της super league, ενώ παρελθόν αποτελούν και οι Χατζάκης, Σεφέρης, Παπουτσίδης, Πασαλίδης Γιώργος και Πασαλίδης Στέλιος.

Για να καλυφθούν τα παραπάνω κενά, καταγράφηκαν μέχρι στιγμής 11 αφίξεις. Σπουδαιότερη μεταγραφή ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή του Ταβασίδη, ο οποίος υπήρξε παίκτης του Κοσμίου και πέρυσι της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και αγωνίζεται σαν δεκάρι. Από τον υπό διάλυση Αστέρα Αιγείρου αποκτήθηκαν οι Θωμάς, Ρόιδος, Κουβεριανός, Καμμάς και Παρασκευόπουλος, ενώ ποδοσφαιρικό δελτίο απέκτησε και ο γιος του προπονητή, που αγωνίζεται σαν τερματοφύλακας, Νίκος Γεμενετζής, που θα πλαισιώσει κάτω από τα δοκάρια τον Παπαδογιωργάκη, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από πέρυσι. Τέλος πολύ σημαντικές ήταν και οι προσθήκες των Βασιλακάκη, Τζελέπη Κώστα, Αθανασίδη, Αλεξακούδη και Μπρεγιάννη.

Όπως προαναφέραμε ο Σπάρτακος κέρδισε την είσοδό του στους ομίλους του Κυπέλλου, μετά την νίκη επί του Πόντου Κομοτηνής με 8-0, ενώ στην 1η αγωνιστική αυτών, κέρδισε τον Ηρακλή Σαπών με 4-0. Στα φιλικά του καλοκαιριού η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή, μέτρησε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται την Δόξα Γρατινής.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων:

ΗΡΘΑΝ: Ταβασίδης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Θωμάς (Αστέρας Αιγείρου), Ρόιδος (Αστέρας Αιγείρου), Βασιλακάκης (Δόξα Προσκυνητών), Κουβεριανός (Αστέρας Αιγείρου), Καμμάς (Αστέρας Αιγείρου), Παρασκευόπουλος (Αστέρας Αιγείρου), Τζελέπης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Αθανασίδης (ΑΕΚ Καβάλας), Αλεξακούδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Γεμενετζής Ν., Μπρεγιάννης.

ΕΦΥΓΑΝ: Ξενοδοχίδης Γιώργος (Δόξα Προσκυνητών), Ξενοδοχίδης Ηλίας (Δόξα Προσκυνητών), Χατζάκης (Δόξα Γρατινής), Χακάν Βελή (Δόξα Προσκυνητών), Τασίδης (ΑΟΞ Κ17), Γαλεάδης (ΑΕΛ Κ20), Σεφέρης, Πασαλίδης Γιώργος, Πασαλίδης Στέλιος, Παπουτσίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου).

 

Share it