Search

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Δόξας Σώστη! Στόχος το καλό ποδόσφαιρο

Πριν από δύο χρόνια ήταν η ομάδα, που κόντραρε έως ένα σημείο την Δόξα Προσκυνητών στα ίσα για τον τίτλο. Πέρυσι η 8η θέση στην οποία τερμάτισε, ήταν μία από τις χειρότερες της ιστορίας της. Ο λόγος για την Δόξα Σώστη, στην οποία φέτος φαίνεται να άλλαξαν αρκετά πράγματα.

Πρώτη και σημαντική αλλαγή αυτή του προέδρου. Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής της Δόξας, Βασίλης Μαρινέλλης, ανέλαβε αντί του Στράτου Μυλωνά, ο οποίος προφανώς και δεν παράτησε την ομάδα του, όπως συχνά τονίζει, αλλά ανέλαβε νέο πόστο στη διοίκηση. Στη συνέχεια ήρθε η αλλαγή προπονητή. Ο Ιορδάνης Καμενίδης μετά από δύο χρόνια συνεργασίας αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία και πλέον στον πάγκο του συλλόγου θα κάθεται ο Παναγιώτης Τσιπουργκένης. Ο τελευταίος είχε οδηγήσει την σεζόν 2014-2015 την Φιλία Κομοτηνής στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Δόξα Προσκυνητών, σε ένα πρωτάθλημα που είχε κριθεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Στον Σώστη τον εμπιστεύονται απόλυτα και μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την νέα του ομάδα και φέτος.

Έπειτα αρκετές ήταν οι αλλαγές που υπήρχαν και στο ρόστερ του συλλόγου. Τζιαφάλιας, Βαγενάς, Βαϊόπουλος, Πανταζής (που πέρυσι εκτελούσε και χρέη γυμναστή της ομάδας) και Κελεσίδης είναι μερικοί από αυτούς που αποχώρησαν, με τον πρώτο να κάνει το μεγάλο άλμα παίρνοντας μεταγραφή στην Κ17 του Απόλλων Σμύρνης και τον τελευταίο να αποχωρεί μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Ωστόσο πραγματοποιήθηκαν και επτά νέες αφίξεις. Ξεκινώντας από το νούμερο 1, ο Πατερέλλης, που αποκτήθηκε από τα Κ19 της ΑΕΛ Καλλονής, είναι αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Φώκλας. Ο Βουλγαρίδης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής Πανθρακικού και Ξάνθης θα ενισχύσει την ομάδα επιθετικά, ενώ Γεωργακόπουλος και Καραγεωργόπουλος αναμένεται να βοηθήσουν εξίσου μέσα στη σεζόν. Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Δόξας Σώστη αποτέλεσαν, ο Μυλωθρός από την Δόξα Γρατινής και ο Παπασωτηρίου που πέρυσι ανήκε στον Μέγα, όμως δεν έπαιξε αρκετά λόγω τραυματισμού.

Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη πραγματοποίησε το καλοκαίρι τρία φιλικά στα οποία μέτρησε 2 νίκες και 1 ήττα. Στην Α φάση του Κυπέλλου απόκλεισε άνετα τις Ελπίδες Κομοτηνής, ενώ την περασμένη Κυριακή στην 1η αγωνιστική των ομίλων, επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής. Το Σάββατο στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο μεγάλο τοπικό ντέρμπυ, τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Αναλυτικά οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της Δόξας Σώστη:

ΗΡΘΑΝ: Πατερέλλης (Κ19 ΑΕΛ Καλλονής), Μυλωθρός (Δόξα Γρατινής), Παπασωτηρίου (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Βουλγαρίδης, Γεωργακόπουλος (Ελπίδα Σαπών), Καραγεωργόπουλος (Ορφέας Στρύμης), Δεληγκιόζης (ΑΕ Κομοτηνής).

ΕΦΥΓΑΝ: Τζιαφάλιας (Κ17 Απόλλων Σμύρνης), Βαγενάς (Α.Ο. Κρήνης), Τέγιος, Γεωργόπουλος, Βαϊόπουλος, Κελεσίδης, Πανταζής, Μιντιούρης (ΑΕ Κομοτηνής), Φώκλας.

Share it