Search

Η νέα ταινία τρόμου του Stephen King κάνει το “IT” να μοιάζει… κωμωδία! (video)

Ακόμη ένα βιβλίο του Stephen King γίνεται ταινία και συγκεκριμένα το “Gerald’s Game” που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

Απ’ ότι φαίνεται ο άρχοντας του τρόμου δεν αρκέστηκε στο να μας «καταστρέψει» τους κλόουν με την κυκλοφορία του “IT” αλλά τώρα με αυτή την ταινία θέλει να «αφαιρέσει» τη χαρά και απ’ το kinky sex.

Το “Gerald’s Game”, σε σκηνοθεσία Matt Flanagan και με πρωταγωνίστρια την Carla Gugino, βασίζεται στο μυθιστόρημα του Stephen King για ένα ζευγάρι που κάνει ένα ταξίδι σε ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος προκειμένου να αναθερμάνει το γάμο του. Σχέδιο που πάει εντελώς λάθος όταν ο σύζυγος της Jessie (τον οποίον υποδύεται ο Bruce Greenwood) παθαίνει καρδιακή προσβολή ενώ εκείνη είναι δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι, γεγονός που την οδηγεί να παλέψει για την επιβίωση.

Το trailer της ταινίας «παίζει» με το νευρικό μας σύστημα και την ψυχολογία μας καθώς συνδυάζει στοιχεία από άλλα 2 κλασικά μυθιστορήματα του King που έχουν –ομοίως- μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, το “The Shining” και το “Misery”.

Όσο η Jessie (την οποία υποδύεται η Gugino) περνά περισσότερο χρόνο δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι ξεκινά να έχει παραισθήσεις και να καταρρακώνεται η ψυχολογία της. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερη ώρα παραμένει παγιδευμένη τόσο περισσότερο αμφισβητεί το κατά πόσον είναι αληθινά τα οράματά της.

Δες εδώ το trailer και θα καταλάβεις:

Πηγή: netwix.gr

Share it