Search

Ραγδαίες εξελίξεις στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου με κλείσιμο… “κάνουλας” απο Μπύρο!

Ζορίζουν πολύ τα πράγματα για την ομάδα του Ξηροποτάμου καθώς λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας ανακοίνωσε πως σταματά την  στήριξη του προς τον σύλλογο!

Πιο συγκεκριμένα το φιλικό του Ξηροποτάμου με την Καβάλα παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Μπύρος, που έφυγε εκνευρισμένος στο ημίχρονο, με αιχμές και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportdrama.gr» ανακοίνωσε στους Δούκα Ρούτση (πρόεδρος) και Χρήστο Κιοσσέ (τεχνικός διευθυντής) την αποχώρηση από τον Μέγα Αλέξανδρο (ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του), τον οποίο στήριζε οικονομικά.

Ο λόγος είναι ότι δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις του για ομάδα-φυτώριο των «Μαυραετών» και ότι τα πρόσωπα ήταν ίδια με… πέρυσι, σύμφωνα με τον ίδιο. Δίπλα καθόταν ο πρώην τεχνικός των «γαλάζιων» και νυν των Δραμινών, Άγγελος Διγκόζης και ο αντιπρόεδρος των γηπεδούχων, Σωτήρης Δεληκάρης.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς αυτό αναμένεται να δυσκολέψει πολύ τις προσπάθειες των πρωταθλητών Δράμας, καθώς μπορεί η φετινή Γ’ να μην έχει τα δαπανηρά έξοδα σε ταξίδια παραμένει ωστόσο πολύ πιο “αλμυρή” απο μια συμμετοχή σε τοπικό, με πολλά έξοδα σε ταξίδια, διαιτησίες και όχι μόνο.

Share it