Search

Κόλλησε στο μηδέν με Αστέρα Τρίπολης η Ξάνθη που έκανε το 3/3 στις εντός έδρας ισοπαλίες!

Παρουσία περίπου 1400 φίλων της ομάδας αλλά και του πρώην προπονητή της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου(δείτε ΕΔΩ) η ομάδα της Θράκης ενώ ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με την κατοχή μάλιστα της μπάλας να αγγίζει κάποιες στιγμές και το 70%, δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Αθανασίαδη και έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης που παρουσιάστηκε με αμυντικές διαθέσεις.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

8‘ Ο Μανιάς έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση αλλά η σέντρα του με αποδέκτη τον Τσουκαλά δεν ήταν καλή και πέρασε απευθείας άουτ.

16′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα, ωστόσο Ντε Λούκας και Κασάδο δεν μπορούν να σκοράρουν με την μπάλα να κοντράρει στους αμυνόμενους.

36′ Ο Ντε Λούκας γύρισε στον Τριάδη, αυτός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.

56′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Μπρίτο με φοβερή εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκών ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά δεν βρήκε στόχο με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη

70′ Πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Γιαννούλη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

75′ Ο Μανιάς βγαίνει ταχύτατα στην αντεπίθεση όμως ευτυχώς για την Ξάνθη εκεί βρίσκεται ο πολύπειρος Κώστας Φλίσκας που τον προλαβαίνει πριν γίνει επικίνδυνος και παραχωρεί κόρνερ.

94′ Σουτ στην κίνηση του Ντε Λούκας, η μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσαμούρης της ΕΠΣ Πειραιά, με βοηθούς τους Γρεβένη(Χαλκιδικής) και Χατζηνάκο(Δράμας). Τέταρτος ήταν ο Σταύρος Μάνταλος της ΕΠΣ Καβάλας.

AO Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίfκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Τριάδης(54′ Ρότσε), Λουσέρο(62′ Π. Ορφανίδης), Μπρίτο, Γέντριτσεκ(74′ Κάστρο)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ(15′ λ.τρ. Κώτσιρας), Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας(22′ λ.τρ. Μαντιντά), Καλτσάς, Ισνάλντο(59′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Share it