Search

Διήμερο με πλούσιες εμπειρίες για το Παιδικό του Αρίωνα Ξάνθης με φιλικά κόντρα σε ΠΑΟΚ και Μαντουλίδη!

Διήμερο γεμάτο μπάσκετ για το Παιδικό τμήμα του Αρίων Ξάνθης που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και είχε την δυνατότητα να δώσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα των ΠΑΟΚ και Μαντουλίδη, δύο μεγάλων και παραδοσιακών δυνάμεων του χώρου.

Η σχετική ενημέρωση του Αρίωνα αναφέρει:

Ένα δυνατό Crash test επεφύλασσε ο προπονητής Γιάννης Θερμός το Σ/Κ 23-24/09, για το παιδικό μπασκετικό τμήμα του ΓΑΣ «ΑΡΙΩΝ» στην Θεσσαλονίκη. Οι Ξανθιώτες ήρθαν αντιμέτωποι διαδοχικά με τον ΠΑΟΚ και τον Μαντουλίδη, που αποδείχτηκαν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 23/09 ο Αρίωνας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο «παλατάκι» της Πυλαίας. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς, παραθέτοντας απέναντι στην ομάδα της Ξάνθης ότι καλύτερο και ποιοτικότερο διέθεταν. Με άψογη τεχνική κατάρτιση και ακόμη πιο εντυπωσιακά σωματικά χαρακτηριστικά, υποχρέωσαν τον ΑΡΙΩΝ σε ήττα «εντός προγράμματος».
Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την Κυριακή 24/09 στις σχολικές εγκαταστάσεις του Μαντουλίδη, όπου αγωνίζονται οι αθλητικές ομάδες του ομώνυμου κολεγίου.

Και στις δύο περιπτώσεις βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και δοκιμάστηκαν πολλές επιλογές και παραλλαγές από τον προπονητή Γ. Θερμό, που θέλησε να ανεβάσει το επίπεδο φιλικού ανταγωνισμού, εν όψει της προσεχής έναρξης του παιδικού πρωταθλήματος.

Στα παραλειπόμενα του αγωνιστικού διημέρου αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή ακολούθησαν αρκετοί γονείς και φίλοι της ομάδας, ενώ οι περισσότεροι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των αντιπάλων και κυρίως στο κολέγιο Μαντουλίδη (προϋπολογισμού 900 εκ δρχ το 1996).

Να επισημάνουμε ότι την αποστολή συνόδευαν οι Σ. Αμοιράς και Ν. Μακρή εκ μέρους του ΔΣ του ΑΡΙΩΝ, που δήλωσαν ότι «οι εμπειρίες που μπήκαν στο βιογραφικό των παιδιών θα αποδειχτούν πολύτιμες».

Share it