Search

Φιλική…ρεβάνς για το Νέστο Χρυσούπολης στην πρόβα τζενεράλε με Άρη Αβάτου!

Πρόβα τζενεράλε με χρήσιμα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές και φιλική νίκη…ρεβάνς του Νέστου απο τον Άρη Αβάτου για την ήττα στην Χρυσούπολη, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με 2-3 με δύο ξανθιώτικα μάλιστα τέρματα, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο της Φελώνης και μόλις στο πρώτο λεπτό προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντώνη Χαριτίδη, παράβαση που κέρδισε ο Κοτόπουλος που ανατράπηκε απο τον Κισά Ομέρ, ενώ στο 25′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματα τους με το δοκάρι να σταματά την προσπάθεια του Κοτόπουλου. Αφού δεν σκόραραν οι γηπεδούχοι ήρθε η ώρα να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι με τέρμα του Κροάτη Βέργοτς, σε μια φάση που τραυματίστηκε ο Κίμων Παπαδιώτης και έγινε αναγκαστική αλλαγή για το Άβατο. Η ομάδα του Αβάτου πάντως κατάφερε να τελειώσει το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ μετά απο ωραία ενέργεια και σουτ στο 42′ για το 2-1.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ομάδα της Ξάνθης είχε νέο δοκάρι αυτή την φορά σε κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη, με τους φιλοξενούμενους όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μετά απο δοκάρι του Αβάτου να βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν αυτή την φορά με τον ξανθιώτη χαφ Τόλη Τσανακτσόγλου στο 55′ να κάνει το 2-2. Με τον Τσανακτσόγλου να είναι αυτός που οδήγησε την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη σε νίκη με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 82′.

Στα αρνητικά για την ομάδα του Αβάτου οι τραυματισμοί των Παπαδιώτη, Κουτσούμπα και Δόντσου, με την κατάσταση των τριών παικτών να διαπιστώνεται την Δευτέρα.

Για τον Άρη Αβάτου ξεκίνησαν οι: Αμουτζάκης, Τουργαίδης, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος, Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

Αγωνίστηκαν  και οι: Βαφειάδης, Κούτρας, Κελεσιάδης, Μίχογλου, Εφεντόπουλος και Καλαϊτζίδης.

 

Share it